Το πάρε-δώσε των άστρων, από 22/5 έως 25/5

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 22/5 έως 25/5

Πέμπτη 22/5

Κόντρα στην ανεργία

Η σύνοδος της Αφροδίτης με την Έριδα, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου, να εισπράξεις ένα επίδομα ή ακόμη και να βρεις δουλειά. Σε αυτήν την κατεύθυνση πολύ πιο εύκολα μπορεί να σου ανοίξει πόρτες ένας εργαζόμενος, παρά ένα εργοδότης που ίσως έχει... άλλα στο μυαλό του! Παράλληλα, οι ανάγκες που αποκτούν προτεραιότητα είναι εκείνες που σχετίζονται με την φροντίδα του σώματος αλλά και των ζώων ή των φυτών, που βρίσκονται υπό την προστασία σου. Σε κάθε περίπτωση, προτίμησε τα οικολογικά σκευάσματα.

Παρασκευή 23/5

Διαφήμιση και προώθηση

Αυτά τουλάχιστον προσφέρουν ως μπόνους, ο Δίας, η Δήμητρα αλλά και ο Ερμής. Κι αν βέβαια απασχολείσαι σε σχετικούς τομείς ή τα ΜΜΕ, οι ευκαιρίες σου θα πολλαπλασιαστούν. Παράλληλα, πολλά από τα προβλήματα σου μπορούν να λυθούν εύκολα και γρήγορα, μέσω μιας συνεργασίας.
Γενικότερα οι συνθήκες είναι γόνιμες για αγορές και επενδύσεις με κερδοφόρα προοπτική.

8ecf013817ba65549ff0e02dace54543 XL

Σάββατο 24 και Κυριακή 25/5

Ψήφο στο... ευρώ!

Με τις Ευρωεκλογές να δεσπόζουν στην κεντρική σκηνή, θα έλεγε κανείς ότι τα οικονομικά θέματα έρχονται δεύτερα. Ίσα-ίσα όμως, που οι πλανήτες ψηφίζουν... δαγκωτό ευρώ! Κι όσο οι θετικές προοπτικές παραμένουν ενεργές, μπορείς κι εσύ να επωφεληθείς. Μάλιστα, το πέρασμα της Σελήνης από τον Κριό, μπορεί να σου... ανοίξει την όρεξη για νέες οικονομικές πρωτοβουλίες ή περιπέτειες και παρά το όποιο ρίσκο, αξίζει να προσπαθήσεις για το καλύτερο. Συγκρατήσου μόνον, μήπως ξοδέψεις παραπάνω από όσο αντέχει η τσέπη σου κι ύστερα τρέχεις για... δανεικά!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved