Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/5 έως 23/5

Σελήνη στους Ιχθύες – Θέλω να κάνω ό, τι μπορώ, αλλά δεν μπορώ να κάνω ό, τι θέλω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/5 έως 23/5

Ένα ευμετάβλητο διήμερο σε ό, τι αφορά τη διάθεση είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 21/5 στις 3.19 το μεσημέρι.

Καθώς αισθανόμαστε την ανάγκη να στραφούμε εσωτερικά, οι πιθανότητες να βγάλουμε μια άκρη δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικές. Η εξωστρεφής προτροπή της δυσαρμονικής όψης με τον Ήλιο, που μόλις έχει περάσει στους Διδύμους στις 4.10 το μεσημέρι, προκαλεί διχασμό και την αίσθηση του ανικανοποίητου. Ως το βράδυ θα μιλάμε πολύ, θα ανακινούμε διάφορα θέματα με σκοπό να καταλήξουμε κάπου, αλλά η επικοινωνία μας μπλοκάρεται από τη μειωμένη μας ενέργεια και την έλλειψη επιμονής και υπομονής. Παραιτούμαστε εύκολα και εγκαταλείπουμε το ίδιο εύκολα τις επιθυμίες και την τάση μας για ουσιαστική επικοινωνία.

Στις 22/5 στις 4.04 τα ξημερώματα η σύνοδος με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με διάθεση να μην ασχοληθούμε με διαδικαστικά θέματα, ενώ η δραστηριότητά μας περιορίζεται σε ονειροπολήσεις, φαντασιώσεις και καλλιτεχνικές χαλαρές ασχολίες.

Η μόνη δραστηριότητα που προσφέρεται ως το μεσημέρι είναι η προσφορά στους άλλους, η αλληλοβοήθεια και η στήριξη των αδυνάτων.
Στις 1.56 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα μας οδηγεί ως το απόγευμα σε μια βαθιά ανάπαυση σώματος και νου, η οποία επιβάλλεται ακόμα και όταν χρειάζεται να διεκπεραιώσουμε αναπόφευκτες υποχρεώσεις, όπως το να οδηγήσουμε και να δουλέψουμε.
Στις 11.13 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Δία μας δίνει την ευκαιρία από το απόγευμα να απολαύσουμε ένα ήρεμο βράδυ, να ασχοληθούμε με πνευματικές αναζητήσεις, να γαληνέψουμε και να αποτοξινωθούμε εσωτερικά.

Στις 23/5 και μόλις 6 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Κρόνο, επιβεβαιώνει και ενθαρρύνει την ανάγκη να αράξουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας και να μετρήσουμε τα ποσοστά της ωριμότητας και της εγκράτειας μέσα μας.
Στις 9.26 το πρωί, η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή μας οδηγεί ως το απόγευμα σε ασυνεννοησία, δυσκολία έκφρασης και εναλλασσόμενες σκέψεις που θα ήταν προτιμότερο να μην επικοινωνήσουμε. Το διάστημα δεν προσφέρεται για συνδιαλλαγές, διευθετήσεις σημαντικών θεμάτων και ασχολία με διαδικαστικά θέματα.
Στις 7.02 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό για ένα εκρηκτικό διήμερο αλλά παράλληλα συναρπαστικό, γεμάτο ευκαιρίες για εκτόνωση.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες μπλοκάρεστε με το παραμικρό και ενώ επιδιώκετε πολλά δεν αφιερώνετε χρόνο και κόπο για τίποτα. Μια δυσάρεστη αίσθηση σας καταδιώκει για αυτό μην ξανοίγεστε και καθίστε ήσυχοι.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι αντιλαμβάνεστε την ουσία και δεν αναλώνεστε σε άσκοπες ενέργειες και ανώφελες κινήσεις. Κρατάτε γερά τα ηνία των καταστάσεων και επωφελείστε από αυτές.

Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι είστε ανήσυχοι και ψάχνετε διαρκώς κάτι για να γεμίσει εποικοδομητικά τις ώρες σας. Ο ενθουσιασμός σας θα πρέπει όμως να περιμένει ώστε να μην παρεξηγηθεί και να μην παρερμηνευτεί άδικα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved