Αστρολογική επικαιρότητα, 20/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 20/5

Τι ποσοστό πήρε ο Ηλίας Ψινάκης στις εκλογές;

Το κοστούμι του Δημάρχου προβάρει ήδη ο Κριός, Ηλίας Ψινάκης που χάρη στον διελαύνοντα Ουρανό (έκπληξη, ξαφνική επιτυχία) σε θετικές όψεις με τους πλανήτες που έχει στην πύρινη τριπλότητα ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Κρόνος (πολιτικό αξίωμα) θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος του Μαραθώνα και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, αφού με την ως τώρα καταμέτρηση το ποσοστό που έχει είναι άνω του 52%.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πέτυχε την ανατροπή

«Κινήσεις που θα γίνουν με μαεστρία θα αναδείξουν νέους ηγέτες» γράφουμε στους Χρησμούς του Μαΐου και η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει για την υποψηφιότητα του Δήμου Αθηναίων, τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όχι μόνο πέτυχε το πολιτικό στοίχημα, αλλά ανέδειξε και ένα νέο πρόσωπο. Ο Δήμος Αθηναίων ανέκαθεν δημιουργούσε στελέχη με ηγετικό – διοικητικό προφίλ και ως εκ τούτου, ακόμη και σε περίπτωση ήττας του από την επόμενη αναμέτρηση με τον Γ. Καμίνη, ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένει ότι θα έχει προσθέσει στο στελεχιακό του δυναμικό ένα ακόμη νέο αναγνωρίσιμο πρόσωπο, από το στενό πυρήνα των συνεργατών του Τσίπρα, για τη μεγάλη μάχη των εθνικών εκλογών.

«Μαύρο» έφαγε η Άντζελα Γκερέκου

Μπορεί ο Ηλίας Ψινάκης και ο Απόστολος Γκλέτσος να σάρωσαν στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης υπάρχουν όμως και «βαριά» ονόματα όπως αυτό της Άντζελας Γκερέκου που έμειναν εκτός του β' γύρου. Η Κριαρίνα βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, αν και είχε εύνοια από τον διελαύνοντα Ουρανό που τριγώνιζε τον γενέθλιο Ουρανό της, δείχνοντας το πολιτικό της εκτόπισμα, συγκέντρωσε ποσοστό 14,42% μένοντας στην τρίτη θέση αφού ο διελαύνων Πλούτωνας ενεργοποιεί τη γενέθλια αντίθεση Σελήνης – Κρόνου, δείχνοντας αποδοκιμασία εξαιτίας της πάλης της ανάμεσα στις ευαισθησίες της για τον κόσμο και τα «πρέπει» των κομματικών της καθηκόντων.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved