Το πάρε-δώσε των άστρων, από 19/5 έως 21/5

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 19/5 έως 21/5

Δευτέρα 19/5

Παιχνίδια της τύχης

Αν ανήκεις στην κατηγορία των τυχερών, οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και την Δήμητρα θα σε ευνοήσουν... κατάφωρα, κόντρα σε κάθε νόμο ή πιθανότητα. Πρόσεξε μόνον μήπως βιαστείς να απολέσεις το πλεονέκτημα σου με αχρείαστες σπατάλες. Αν πάλι τα δείγματα που έχεις είναι προς την αντίθετη κατεύθυνση –δεν έχεις δηλαδή ευκολίες στην ζωή σου- τότε... δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Απλά να μη δανειστείς χρήματα για ψύλλου πήδημα, να μην προκαλέσεις την τύχη σου και να μην ξοδέψεις παραπάνω απ' όσο αντέχει η τσέπη σου για να ευχαριστήσεις κάποιον άλλον. Το πιθανότερο είναι να μην ακούσεις ούτε ευχαριστώ ή να καταλήξεις να μονολογείς «εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι».... Να ξέρεις ακόμη ότι σε περίπτωση που διεκδικείς χρήματα ή άλλα αγαθά, όλο και κάποιος «ημέτερος» θα σου πάρει την μπουκιά από το στόμα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως η ημέρα προσφέρεται για αγορές –ιδιαίτερα αν αναφέρονται στην εμφάνιση σου- ενώ δεν θα λείψουν οι έξτρα βοήθειες και τα... κεράσματα!

Τρίτη 20/5

Τα δύσκολα εύκολα και τα εύκολα δύσκολα

Οι «κρυφές» όψεις του Ερμή με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, δεν προσφέρονται για... φυσιολογικές καταστάσεις! Υποθέσεις που νόμιζες ότι είναι του χεριού σου θα αποδειχθούν πολύ ζόρικες και αντίθετα εκεί που θεωρούσες ότι «δεν σε παίρνει», θα διαπιστώσεις ότι ο δρόμος σου είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα. Οπότε, αν θέλεις να επενδύσεις με οποιονδήποτε τρόπο, σε συμφέρει να διαλέξεις αυτά που δείχνουν πιο... απίθανα.
Είναι βέβαια και κάποιες αναποδιές που ενδέχεται να ταλαιπωρήσουν την... τσέπη σου, όπως για παράδειγμα κάποια έξτρα έξοδα για την επιδιόρθωση μιας βλάβης ή ζημιάς. Αν είσαι βέβαια τεχνικός... ποιος την χάρη σου!
Όσον αφορά τις αγορές σου, καλό είναι να αποφύγεις κάθε είδους συσκευή.

Τετάρτη 21/5

Ρύθμιση λεπτομερειών

Το εξάγωνο του Ερμή με την Έριδα θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ή να καταστρώσεις ένα πλάνο για τις επόμενες κινήσεις σου. Μπορεί ακόμη να ρυθμίσεις τεχνικά θέματα ή να προμηθευτείς απαραίτητα εξαρτήματα, καταβάλλοντας πιθανότατα το αναγκαίο αντίτιμο. Να είσαι σίγουρος βέβαια ότι σε όλες τις συναλλαγές σου θα χρειαστεί να εντοπίσεις καθοριστικές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, αυτό όμως είναι που... θέλει ο συγκεκριμένος Ερμής! Κι όσο πιο καλός είσαι στις λεπτοδουλειές και τα «ψειρίσματα», τόσο το καλύτερο για σένα. Αν πάλι κάνεις κάποια αίτηση για δουλειά, μην αδιαφορήσεις για λεπτομέρειες που αφορούν όχι απαραίτητα την ουσία αλλά κυρίως το «στήσιμο» της, που θα πρέπει να είναι άκρως επαγγελματικό. Τα ανάλογα ισχύουν και όλες τις συναλλαγές σου, αφού σήμερα το «χύμα στο κύμα» δεν... περνάει!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved