Αστρολογική επικαιρότητα, 18/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 18/5

Κυριακή 18 Μαΐου 2014 - Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές

Διάθεση για μεθοδευμένες ενέργειες και διαδικασίες δείχνει η Σελήνη στον οργανωτικό Αιγόκερω και ιδού τι πρέπει να γνωρίζετε για την εκλογική διαδικασία: Ψηφίζετε από τις 07.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα όλοι οι Έλληνες πολίτες που είστε εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου και δεν έχετε στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν. Ψηφίζετε όσοι έχετε γεννηθεί το 1996 ακόμα κι αν δεν έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική και απαιτείται η αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο, η άδεια οδήγησης, ή το βιβλιάριο υγείας. Για τις Δημοτικές Εκλογές, ο αριθμός των σταυρών που μπορείτε να βάλετε αναγράφεται πάνω στο ψηφοδέλτιο που θα σας δοθεί, ενώ για τις Περιφερειακές Εκλογές οι σταυροί που δικαιούστε κυμαίνονται από 1 έως 4 ανάλογα με το πόσοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι εκλέγονται στην περιοχή σας.


Πριν ψηφίσω να μην ξεχάσω – Ψηφίζω υπεύθυνα

Σε εκλογικό φόντο ξεκινά η σημερινή μέρα και η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω το ζώδιο του καθήκοντος δείχνει ότι οι ψηφοφόροι θα πάνε στην κάλπη με κακή ψυχολογία και νιώθοντας βαρύ το φορτίο της ευθύνης που κουβαλούν στις πλάτες τους αλλά και με διάθεση να «μαυρίσουν» όσους τους «μαύρισαν» τις ζωές. Τι πρέπει να μην ξεχάσετε; Η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη δεσμεύτηκε να επαναδιαπραγματευτεί το Μνημόνιο αλλά έμεινε στα λόγια με καταστροφικές συνέπειες για το λαό, όπως αύξηση ανεργίας κατά 190,5%, απώλεια μισθών 38% και απώλεια συντάξεων 45% ενώ οι αυτοκτονίες από το 2009 ως το 2012 έφτασαν στις 3124 όπως διαβάσαμε στο newsbomb.gr. Οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει ο διελαύνων Ποσειδώνας στα ωροσκόπια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δείχνουν ότι το όνομα των κομμάτων της συγκυβέρνησης είναι συνώνυμο της σήψης και της διάλυσης γεγονός που θα αποτυπωθεί και στα εκλογικά αποτελέσματα.

Στις 23:00 η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για τις εκλογές

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω που σχετίζεται με το χρόνο, σε δυσαρμονικές όψεις, δείχνει καθυστερήσεις. Έτσι, αργότερα από ότι συνηθιζόταν σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, θα δοθεί φέτος η πρώτη ασφαλής στατιστική εκτίμηση σύμφωνα με ανακοίνωση της Singular Logic που θα μεταδώσει τα εκλογικά αποτελέσματα. Σε αυτό συμβάλλει η παρουσία του διελαύνοντα Ερμή (εκλογικά αποτελέσματα) στον 12ο (θολά) που δείχνει ότι πολλοί δεν λένε την αλήθεια στις δημοσκοπήσεις για το τι θα ψηφίσουν.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved