Αστρολογική επικαιρότητα, 17/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 17/5

«Διεθνής Ημέρα Μουσείων» το σημερινό Σάββατο 17 Μαΐου – αντί της Κυριακής 18/5 λόγω εκλογών

«Μετακόμισε» για σήμερα αναγκαστικά, λόγω των διπλών εκλογών στην Ελλάδα, η Διεθνής Ημέρα Μουσείου που είναι, για όλο τον κόσμο, την Κυριακή18 Μαΐου -εκτός από εμάς- καθότι αύριο θα ψηφίζουμε τοπικούς άρχοντες και περιφερειάρχες. Έτσι, σήμερα, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω που δείχνει διάθεση να ασχοληθεί κάποιος με έργα, δρώμενα και δραστηριότητες που ξετυλίγουν την ιστορία στο πέρασμα των χρόνων μπορείτε να επισκεφτείτε τα μουσεία σε ολόκληρη την Ελλάδα τα οποία έχουν ετοιμάσει σειρά εκδηλώσεων... με ελεύθερη είσοδο.

Η Πειραιώς μεγαλομέτοχος της MIG

Όπως γράφαμεστα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου, «η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/5 στην 23η μοίρα του Σκορπιού προεικονίζει θέματα που αφορούν αλλαγές που έχουν σχέση με το τραπεζικό σύστημα»: Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της Marfin Investment Group (MIG), με ποσοστό 17,7%, μέσω ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές ύψους 250 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία αυτή μεταξύ των δύο ομίλων ανοίγει τον δρόμο για συγχωνεύσεις εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε νευραλγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπως είναι η ακτοπλοΐα, τα τρόφιμα, η υγεία.

Standard & Poor's: Αναβάθμιση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών

Στους παλμούς της Πανσελήνου στον Σκορπιό (τράπεζες) στην 23η μοίρα, μοίρα Ουρανού (αλλαγές), σε αναβάθμιση της αξιολόγησης των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, Alpha Bank, Πειραιώς, Εθνική, Eurobank από «CCC» σε «CCC+», με σταθερές προοπτικές, προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η απόφαση σηματοδοτεί την εκτίμηση του οίκου ότι η πιστοληπτική ικανότητα των συγκεκριμένων τραπεζών έχει βελτιωθεί. Ωστόσο, υψηλά παραμένουν τα ρίσκα που σχετίζονται με τις συνέπειες «που είχε δημιουργήσει η οικονομική δυσχέρεια της Ελλάδας στο προφίλ χρηματοδότησης του κλάδου.».

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved