Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 08' 10" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 09' 51" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 10' 45" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 20° 26' 10" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 19° 30' 20" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 47' 10" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 43' 41" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 44' 50" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 04' 42" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 56' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 01' 17" ΚΡΙΟΣ R

Τα SOS της εβδομάδας, από 16/5 έως 22/5

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Τα SOS της εβδομάδας, από 16/5 έως 22/5


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις Mainstream και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να χρησιμοποιήσεις έγκαιρα το εκάστοτε mainstream ενεργειακό ισοδύναμο, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών).

 

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (16/5 έως 22/5)

Αρκετές είναι οι πλανητικές επαφές του επταημέρου, με την Αφροδίτη και τον Ερμή να έχουν τις περισσότερες συμμετοχές. Αυτό οφείλεται και στο ότι σχηματίζουν μεταξύ τους ένα εξάγωνο, οπότε όπου πάει ο ένας ακολουθεί και η άλλη και αντιστρόφως. Οι παρεμβάσεις των «δύσκολων» πλανητών δεν λείπουν, όμως σε γενικές γραμμές το κλίμα μπορεί να περιγραφεί ως αισιόδοξο, αφού βρισκόμαστε στις παραμονές του τετραγώνου ανάμεσα στον Δία και την Δήμητρα. Η συγκεκριμένη όψη θα «κλείσει» με ακρίβεια αργά το βράδυ της Παρασκευής αλλά σίγουρα θα φανερώσει τα σημάδια της νωρίτερα.
Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων σου μέσω υψηλών γνωριμιών, ενώ ευνοεί κάθε προσπάθεια σου, που απευθύνεται στο κοινό ή στοχεύει σε μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα. Μπορείς ακόμη να ποντάρεις πολλά σε μια συνεργασία.
Στον αντίποδα, μπορεί να βγουν στη... φόρα πράγματα, που θα προτιμούσες να παραμείνουν κρυφά.
Όσο για αυτά που μπορεί να βιώσεις γύρω σου, πέρα από το πολιτικό «πανηγύρι» που θα βρεθεί στο φόρτε του, αναμένεται να τραβήξουν την προσοχή σου πολλά πράγματα που δεν την αξίζουν. Το παιχνίδι των εντυπώσεων καλά κρατεί και καλό είναι να μην «τσιμπάς» σε φαντεζί λεπτομέρειες αλλά να κοιτάς την ουσία.

Και κάτι ακόμη, που σίγουρα σε αφορά, αφού ζεις στην Ελλάδα των προβλημάτων. Με αυτήν την όψη, οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι «απελευθερωτικές», εκείνο όμως που θα μετρήσει είναι το τι θα γίνει στην συνέχεια. Οι δύο πλανήτες πάντως είναι υπέρ της ομοψυχίας και των συνεργασιών κι όσο περνά από το χέρι τους θα το... παλέψουν!.

Ας δούμε όμως τι άλλο σε... περιμένει, με χρονολογική σειρά

 

Την Παρασκευή γίνονται τέσσερις όψεις με μάλλον... ζωηρό χαρακτήρα!

Η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στην 15η μοίρα του Κριού, δίνοντας το έναυσμα για σπάνιες ή ξεχωριστές καταστάσεις στην καθημερινότητα σου.

Mainstream: Έλξη μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων. Προσέγγιση με ξένους. Ανάδειξη της διαφορετικότητας. Πρωτοτυπία, ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Μια ξαφνική σχέση. Ένα μοναδικό θέαμα. «Εξωτικές» εμπειρίες.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Ένα ξέσπασμα χωρίς λογική, υστερία, πρόκληση. Προσωπικές επιλογές, που κινούνται έξω από ηθικά κριτήρια. Μια «ανώμαλη» σχέση.

Ο Ερμής εκπέμπει σε ανάλογο μήκος κύματος σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Ουρανό (Δίδυμοι- Κριός, 15η μοίρα).

Mainstream: Μια ευχάριστη έκπληξη ή ανατροπή των δεδομένων. Μια απρόβλεπτη συνάντηση. Ενασχόληση με περίεργα και παράξενα θέματα. Σπάνιες καταστάσεις, οι εξαιρέσεις που βεβαιώνουν τον κανόνα. Έρευνα, πειραματισμός. «Εξεζητημένες» αγορές.
SOS: Μια δυσάρεστη έκπληξη ή ανατροπή. Αλλόκοτη ή προκλητική συμπεριφορά, νευρική κρίση. Βραχυκύκλωμα, τεχνικά προβλήματα με ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές.

Φυσικά, το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη, μπορεί να διαμορφώσει κλίμα κι από μόνο του.

Mainstream: Ευχάριστες εμπειρίες. Καλή παρέα, διασκέδαση, αγορές, κοινωνική ζωή. Μια επίσκεψη, ένα ταξίδι.
SOS: Ενασχόληση με ανούσιες υποθέσεις.

Παράλληλα όμως, ο Ερμής προάγει και τον δυναμισμό σου, σχηματίζοντας κι ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Άρη στην Παρθένο.

Mainstream: Δυναμικές πρωτοβουλίες, γρήγορη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης. Αμεσότητα, εξωστρέφεια. Τεχνικές εργασίες. Αθλητισμός, γυμναστική.
SOS: Έντονη διαφωνία, σύγκρουση. Ατυχήματα, ζημιές, καψίματα.

 

Το Σάββατο, ο Ερμής σε πηγαίνει από την δράση στο συναίσθημα κι από το παρόν στο παρελθόν, σχηματίζοντας ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 17η μοίρα).

Mainstream: Στροφή στο παρελθόν, επανένωση, επανασύνδεση. Μια συνάντηση με παλιό γνώριμο. Ενασχόληση με οικογενειακά θέματα. Προμήθεια οικιακού εξοπλισμού, διαμόρφωση χώρου. Μια συγκέντρωση στο σπίτι.
SOS: Νοητικό μπλοκάρισμα.

 

Την Κυριακή, η Αφροδίτη αναλαμβάνει να σε... διασκεδάσει ή τουλάχιστον να σε κάνει να ξεχάσεις πίκρες και σκοτούρες. Το τετράγωνο της με τον Δία (Κριός-Καρκίνος, 18η μοίρα) κινείται στα πλαίσια του «ες αύριον τα σπουδαία».

Mainstream: Χαρά, διασκέδαση. Δώρα, κεράσματα, «τυχερά». Μια «υψηλή» γνωριμία.
SOS: Σπατάλη. Συναισθηματική επιπολαιότητα. Τεμπελιά, ανευθυνότητα.

 

Την Δευτέρα, η Αφροδίτη επιμένει... χαλαρά, στοχεύοντας μεταξύ άλλων στην διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου. Επιπλέον, η αντίθεση της με την Δήμητρα (Κριός-Ζυγός, 19η μοίρα) είναι ότι πρέπει για μια ευχάριστη καθημερινότητα.

Mainstream: Κοινωνική ζωή, γνωριμίες. Βελτίωση της δημόσιας εικόνας. Εξομάλυνση των σχέσεων. Ποικίλες αγορές. Μόδα ομορφιά.
SOS: Ναρκισσισμός, ματαιοδοξία.

Την ίδια ημέρα ο Ερμής δεν αρκείται στις κοινωνικές περιπτύξεις αλλά σε θέλει πιο παρατηρητικό και... καχύποπτο! Η «κρυφή» αντίθεση του με τον αστρικό Πλούτωνα (Δίδυμοι-Τοξότης, 19η μοίρα) σε καλεί να ερευνήσεις τα πάντα.

Mainstream: Έρευνα, αποκρυπτογράφηση. Μια σημαντική εκμυστήρευση. Αποκάλυψη μιας «υπόγειας» διαδρομής. Η λύση ενός μυστηρίου. Τακτοποίηση ή ξεσκαρτάρισμα αντικειμένων.
SOS: Μια δυσάρεστη είδηση. Ταλαιπωρία σε «αχαρτογράφητη» περιοχή. Απώλεια εγγράφων ή αρχείων. Ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα. Υπονόμευση, χειραγώγηση, «στημένες» καταστάσεις. Εκβιασμός.

 

Την Τρίτη, ο Ερμής σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Ουρανό (Δίδυμοι-Ιχθύες, 21η μοίρα), συμβάλλοντας σε πολλά περίεργα και παράξενα.

Mainstream: Μια μεγάλη έκπληξη, επικράτηση ενός «αουτσάιντερ». Έρευνα, πείραμα. Ενασχόληση με το Διάστημα και με ειδικά θέματα.
SOS: Μια δυσάρεστη έκπληξη. Αποτυχία σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση. Νευρική κρίση, αλλόκοτη συμπεριφορά. Τεχνικά προβλήματα με ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές.

 

Την Τετάρτη, προς Πέμπτη, ο Ερμής τσεκάρει τις ικανότητες σου στην διαχείριση των λεπτομερειών. Το εξάγωνο του με την Έριδα (Δίδυμοι-Κριός, 23η μοίρα), απαιτεί να πιάσεις το... μικροσκόπιο!

Mainstream: Ενασχόληση με τις λεπτομέρειες και τον μικρόκοσμο. Ψηφιακή τεχνολογία. Προμήθεια επαγγελματικού εξοπλισμού. Γραμματειακή υποστήριξη. Συμβόλαιο για μια δουλειά. Ιατρικές εξετάσεις.
SOS: Γραφειοκρατία, υπερβολική σχολαστικότητα, «ψείρισμα»

 

Τέλος, τα ξημερώματα της Παρασκευής είναι η σειρά της Αφροδίτης να «πιαστεί» με την Έριδα. Η σύνοδος των δύο πλανητών στην 23η μοίρα του Κριού, μπορεί μεταξύ άλλων να σε βοηθήσει στις επαγγελματικές υποθέσεις σου.

Mainstream: Πρακτικό πνεύμα, χρήσιμες εφαρμογές. Ανεύρεση εργασίας. Μια σχέση αμοιβαίων συμφερόντων. Έρωτας στο χώρο δουλειάς. Ενασχόληση με ζώα ή φυτά. Βελτίωση σε θέματα υγείας. Φροντίδα για το σώμα. Φυσικά καλλυντικά.
SOS: Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος. Σχολαστικότητα, υποχόνδρια συμπεριφορά.

Η Παρασκευή είναι γενικά μια θετική ημέρα αλλά περισσότερα για αυτήν, στην επόμενη... εκπομπή SOS

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved