Το πάρε-δώσε των άστρων, από 15/5 έως 18/5

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 15/5 έως 18/5

Πέμπτη 15/5

Πρώτα οι υποχρεώσεις

Η «κρυφή» αντίθεση του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Κρόνο σε θέλει προνοητικό και τυπικό στις συναλλαγές σου, ώστε να αποφύγεις τα μπλεξίματα. Επιπλέον είναι πιθανόν να προκύψουν σχετικά πιεστικές υποχρεώσεις, στις οποίες θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα. Όσο για τις αγορές σου καλό είναι να μην ξανοιχτείς, φροντίζοντας μόνον για τα εντελώς αναγκαία. Μπορείς όμως να κάνεις μια έρευνα αγοράς, πολύ περισσότερο που σταδιακά το κλίμα βελτιώνεται κι αν έχεις κατά νου μια σημαντική αγορά ή επένδυση, μπορείς να προχωρήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, ξεκινώντας από αύριο.

Παρασκευή 16/5

Απρόβλεπτες εξελίξεις

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα, είτε με ένα έκτακτο κέρδος ή δώρο, είτε ανοίγοντας σου νέες οικονομικές προοπτικές. Για να αξιοποιήσεις βέβαια τις συνθήκες θα πρέπει κι εσύ να μην είσαι κολλημένος στα ίδια και τα όμοια. Από την στιγμή που το κλίμα «θέλει» την διαφορετικότητα και την έκπληξη, κινήσου αναλόγως, τόσο στις αγορές σου, όσο και στην οικονομική πολιτική σου γενικότερα. Σε διαφορετική περίπτωση τα απρόοπτα μπορεί να είναι και δυσάρεστα, ιδιαίτερα σε θέματα και τομείς που θεωρείς δεδομένα.

Σάββατο 17 και Κυριακή 18/5

Με την τύχη βοηθό

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σε κάνει σχετικά πιο σπάταλο, από την άλλη πλευρά όμως δεν παύει να είναι μια «τυχερή» όψη, συνδυασμένη με καλοπέραση, δώρα και βοήθειες. Αν λοιπόν συγκρατήσεις σε λογικά πλαίσια την καταναλωτική σου διάθεση, θα μπορέσεις όχι μόνον να καλύψεις τις άμεσες ανάγκες σου αλλά και να δημιουργήσεις ένα αποθεματικό, που σίγουρα θα σου χρειαστεί στο μέλλον.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved