Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13/5 έως 15/5

Σελήνη στον Σκορπιό – Προσέχω για να έχω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13/5 έως 15/5

Ένα καθοριστικό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 13/5 στις 4.07 τα ξημερώματα, προετοιμαζόμενη για την ολόγιομη φάση της, που θα προξενήσει πολλές ανακατατάξεις.
Η μέρα χαρακτηρίζεται από μια αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας, καθώς η μόνη όψη που διεξάγεται, είναι η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στις 5.20 το απόγευμα.
Έμπνευση, διαίσθηση, περισυλλογή, αυτογνωσία, απολογισμός, είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν την ημέρα αυτή, που μας ωθεί με κάθε τρόπο να κάνουμε πλάνα, χωρίς εγωιστικές προσθήκες.

Στις 14/5 στις 3.55 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα τονίζει την ανάγκη να μεταμορφώσουμε ότι μας εμποδίζει να προχωρήσουμε όπως θα θέλαμε και ακόμα και αν η ώρα που συντελείται δεν είναι ενεργή, η ενέργεια δουλεύει ακόμα και στον ύπνο μας.
Στις 10.27 το πρωί η αρμονική όψη με τον Δία ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση πως χρειάζεται να καταβάλλουμε υπερβολική προσπάθεια για να διευθετήσουμε τις εσωτερικές μας ανάγκες. Μια προειδοποίηση μέσα μας ωθεί συνεχώς να πράξουμε έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα που θα μας κάνουν να αισθανθούμε εξυψωμένοι, ξεφεύγοντας από όσα μας κρατάνε πιεσμένους και ανήμπορους.
Στις 3.02 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Κρόνο επιβεβαιώνει τη λήψη σημαντικών αποφάσεων τις οποίες αναγκαζόμαστε να πάρουμε προκειμένου να προχωρήσουμε.
Η μέρα αποκτά βαρύτητα, με μελαγχολική και απαισιόδοξη αίσθηση, αλλά παράλληλα κάτι πολύ έντονο και δυνατό, κάνει τα κίνητρά μας ακατανίκητα.
Στις 10.15 το βράδυ η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα, η οποία ξεριζώνει κάτι από μέσα μας, που είτε θα φυτευτεί ξανά ή θα πάψει οριστικά να υπάρχει.
Η ένταση είναι μεγάλη και οι αποφάσεις αδημονούν για τη λήψη τους.

Στις 15/5 στις 8.44 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και παρόλο που κουβαλάει την επιρροή της Πανσελήνου, υπόσχεται να μας απελευθερώσει από τύψεις, ενοχές και πεσιμισμούς, δείχνοντας το δρόμο της απελευθέρωσης και της λύτρωσης.

Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Ταύροι, καλείστε να δείτε κατάματα την προσωπική σας αλήθεια και να την ξεδιπλώσετε στους άλλους. Χωρίς εμπάθεια και εμμονή προσπαθήστε να συνδιαλλαστείτε, χαράζοντας την πορεία σας ανάλογα.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, αποζητάτε αλλαγές εδώ και τώρα. Θέματα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι πραγματικές διαθέσεις προβάλλονται τρισδιάστατα. Συγκρατείστε τα νεύρα σας και προσπαθήστε να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, λάβετε υπ όψιν σας πως η αναβολή δεν είναι ενδεικτική μέθοδος. Μην αγνοείτε όσα σας πιέζουν ελπίζοντας πως θα λυθούν μόνα τους. Η καλή πρόθεση είναι ευλογία, αλλά η στασιμότητα είναι κατάρα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved