Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 10 έως 13 Μαΐου

Δοκιμασίες με σπουδαία έπαθλα

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 10 έως 13 Μαΐου

Αυτές τις ημέρες, το σύμπαν σε θέλει σε ετοιμότητα. Κι όταν διαβάζεις «σύμπαν» ας μην πηγαίνει ο νους σου μόνον στην ουράνια σφαίρα αλλά κυρίως μέσα σου, εκεί που έχεις στήσει το δικό σου εργαστήρι των θαυμάτων.
Γιατί θαύματα κάνει ο δημιουργός που κρύβεις μέσα σου. Θαύματα που ζηλεύουν ακόμη και οι πλανήτες, οι θεοί σου, αφού παρότι δείχνεις μικρός κι ασήμαντος μπροστά τους, περνάς με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες που σκαρφίζονται για σένα.

Δες τον Κρόνο, τον Κρόνο τους, που από μικρό παιδί σε έμαθε να φέρεσαι και να σκέφτεσαι σαν μεγάλος, αφού ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβει τα παιδιά. Θα σου ζητήσει πάλι να αποδείξεις τις ικανότητες σου, να μοχθήσεις, να αγχωθείς, να απελπιστείς. Θα σε τιμωρήσει, λέει, γιατί παράκουσες τις εντολές του.

Δες όμως και σένα πως στέκεσαι απέναντι του, χρόνια τώρα. Παίρνεις ένα πρόβλημα και βρίσκεις δέκα λύσεις, το αδιέξοδο σου γίνεται λεωφόρος της επιτυχίας σου και η απόγνωση σου εφαλτήριο της τέχνης σου. Γιατί τελικά δεν είσαι παρά ένας καλλιτέχνης της ζωής, με οδύνες αλλά και ωδίνες. Τον έχεις νικήσει τον Κρόνο τους, ξανά και ξανά, μόνον που δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη. Μην τον φοβάσαι λοιπόν, είναι δικός σου πια, είναι ο Κρόνος σου, η εμπειρία, το δίδαγμα και η σοφία σου και μπορείτε να τα λέτε φιλικά, σαν δύο διοικητές με αμοιβαία εκτίμηση.

Δες τον Άρη, τον Άρη τους, που πάντα χαίρεται να σπέρνει ζιζάνια και να σε ταράζει με τους πολέμους του. Θηρίο ανήμερο θέλει να σε κάνει, για να του μοιάσεις. Εσύ όμως τον πήρες από το χέρι και τον οδήγησες μακριά από τον κρότο των όπλων, εκεί που βασιλεύουν η πνευματικότητα και η δημιουργικότητα σου. Μεγαθήρια στήσατε μαζί, μεγαλουργήσατε μακριά από το αίμα. Τον έκανες δικό σου κι αυτόν, τον έριξες στο φιλότιμο και τον κατάφερες. Είναι πια ο υπερήφανος Άρης σου, που δεν σε αφήνει να λιμνάσεις στην μετριότητα, ούτε όμως να βιάσεις τις εξελίξεις.
Κι αν μερικές φορές –καλή ώρα- του ξυπνάνε μνήμες από τον παλιό εαυτό του, τον αγροίκο εραστή, που αρπάζει την λεία του με το έτσι θέλω, εσύ τον εξευγενίζεις, τον κάνεις έναν ιππότη της καρδιάς, που είναι το ίδιο αντρειωμένος και δοτικός. Αν θέλει έρωτες, καλά του αλλά θα πάει με τα δικά σου μέτρα, όχι με ζήλειες κι απωθημένα.
Μην τον σκιάζεσαι λοιπόν, ούτε κι αυτόν, είναι ο Άρης σου. Είστε συναγωνιστές ακόμη κι αν ξεκινάτε ως αντίπαλοι και μαζί θα γευθείτε το νέκταρ της δράσης.

Δες τον Ποσειδώνα τους, τον καθηλωμένο στην ύλη, που από την γέννηση σου πασχίζει να σε μπερδέψει, να πιστέψεις σε χίμαιρες, να πνιγείς στις «ουσίες», να χάσεις τον δρόμο σου, ακολουθώντας μόνον οράματα που τους συμφέρουν, τα οράματα που ρίχνουν νερό στον μύλο της κυριαρχίας τους. Επάνω σου.
Κι αυτόν όμως τον έκανες δικό σου, όταν ξεκλείδωσες τον ανώτερο εαυτό σου. Εκεί στον μυστικό σου τόπο, που οδηγήθηκες από την διαίσθηση σου, μάθατε μαζί να εμψυχώνετε, να υπερβαίνετε, να πετάτε, αχρηστεύοντας όλα τα δόλια τεχνάσματα τους. Σας κτυπούσαν στον βρόντο... Μάθατε να αγαπάτε, όχι για να επωφεληθείτε αλλά γιατί η Αγάπη είναι που τρέφει τον Άνθρωπο. Μάθατε να θεραπεύετε εαυτούς και αλλήλους. Μάθατε να υλοποιείτε το αδύνατο.

Κάπως έτσι θα περάσουν τούτες οι ημέρες σου. Η μια πρόκληση θα διαδέχεται την άλλη, με τους τρεις πλανήτες να διεκδικούν ο καθένας το δικό του μερίδιο στην καθημερινότητα σου. Από την μια πλευρά σε περιμένουν αυξημένα καθήκοντα, δυσκολίες, συναισθηματικές φουρτούνες και Σειρήνες κάθε είδους. Από την άλλη στέκεις εσύ και βέβαια είναι στο χέρι σου να τα καταφέρεις για μια ακόμη φορά και να τρυγήσεις τον ανθό των κατακτήσεων σου, να τιμήσεις την φιλία σου με το σύμπαν.

Κι αν γελάσεις και πεις ότι αυτά που σου γράφω είναι πολύ όμορφα αλλά δεν γίνονται, γιατί οι πλανήτες είναι πιο δυνατοί από εσένα, θα σου αποκαλύψω κάτι που ίσως δεν έχεις ακόμη συνειδητοποιήσει. Τους «έχεις» και τους τρεις, όπως και όλους τους υπόλοιπους ομολόγους τους, την ίδια στιγμή που αυτοί είναι ο καθένας μόνος του. Τους έχεις μέσα σου. Καταλαβαίνεις λοιπόν την δύναμη σου; Αυτοί ένας, εσύ δεκατρείς κι ας είσαι τόσο δα μικρός!
Και μόνον εσύ μπορείς να τους ενώσεις και να τους βάλεις να δουλέψουν για έναν κοινό σκοπό: Την εξέλιξη σου.

Ιδού, λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved