Το πάρε-δώσε των άστρων, από 8/5 έως 11/5

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 8/5 έως 11/5

Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9/5

Με φόντο τις πρακτικές ανάγκες σου

Την Πέμπτη, το δίπολο Ήλιου – Έριδας εξακολουθεί να σε επηρεάζει και να κατευθύνει τις επιλογές σου, ενώ την Παρασκευή η διέλευση της Σελήνης από την Παρθένο, συνεχίζει το... σερί των θεμάτων που ανήκουν στην δικαιοδοσία του ζωδίου. Αυτό σημαίνει ότι η συγκυρία είναι ιδανική για να καταγράψεις και να οργανώσεις τα οικονομικά σου, όπως επίσης και να προμηθευτείς τον τεχνικό εξοπλισμό, που σου είναι απαραίτητος. Παράλληλα μπορεί να σου γίνει μια πρόταση για δουλειά, την οποία καλό είναι να μην υποτιμήσεις.
Ακόμη, είτε οι συνθήκες το επιβάλλουν, είτε όχι, η ημέρα συστήνεται για ιατρικές εξετάσεις και γενικότερα την διεκπεραίωση θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία και την διατροφή σου.
Αν τώρα είσαι επαγγελματίας τεχνικός, θεραπευτής ή επιστημονικός σύμβουλος, τότε οι δουλειές σου θα αυγατίσουν και φρόντισε να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία.

Σάββατο 10 και Κυριακή 11/5

Μετά μεγίστης προσοχής...

Η καταναλωτική διάθεση σου μπορεί να «φουσκώσει» εξ αιτίας της αντίθεσης του Άρη με την Αφροδίτη, μιας όψης που, όσο να 'ναι, θέτει το θυμικό προ της λογικής. Κι αν πρόκειται μόνον για έξοδα του... έρωτα ή της διασκέδασης, πάει καλά, αφού η «λυπητερή» θα έχει τουλάχιστον κάποιο στοιχειώδες αντίκρισμα. Πέραν τούτων όμως, αν νοιώθεις το πορτοφόλι σου... βαρύ και θέλεις να το ξαλαφρώσεις, καλό είναι να συγκρατηθείς και επιπλέον να προσέξεις μήπως στο «ξαλαφρώσουν» παρά την θέληση σου.
Όταν στους ουρανούς «γράφουν» η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, το να κάνεις αναπτυξιακά οικονομικά σχέδια, κάνει το σύμπαν να γελάει. Ακόμη κι αν σταθείς τυχερός και αποκομίσεις κάποιο κέρδος, αυτό θα πάει... σούμπιτο για την κάλυψη αναγκών, που μάλλον δεν τις έχεις στο πρόγραμμα.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved