Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/5 έως 8/5

Σελήνη στον Λέοντα – Φωτοστέφανο φορώ και σαν τον ήλιο λάμπω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/5 έως 8/5

Όσο ηλιόλουστο και αν ήταν το διήμερο που πέρασε, όλο και κάποιες συναισθηματικές καταιγίδες χάλασαν τη διάθεση η οποία παίρνει τα πάνω της, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 5/5 στις 8.36 το βράδυ.

Στις 6/5 στις 3.43 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με την Αφροδίτη συντελείται δυστυχώς σε ώρα που οι περισσότεροι βρισκόμαστε στο κρεβάτι μας, αλλά η επιρροή της προλαβαίνει να δώσει στο προηγούμενο βράδυ μια ερωτικότατη και αισθησιακή ατμόσφαιρα με τάση για χλιδή και καλοπέραση. Όσοι έχουν την όρεξη και τις προϋποθέσεις ακολουθούν τυφλά.
Η μέρα ξημερώνει με την αίσθηση να ξοδέψουμε κάτι παραπάνω είτε υλικά είτε συναισθηματικά και την ανάγκη να ομορφύνουμε τους εαυτούς μας με όποιον τρόπο θέλει και μπορεί ο καθένας.
Στις 5.32 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον ανάδρομο Άρη που επηρεάζει από το μεσημέρι ως το βράδυ, μας γεμίζει ζωντάνια, ενέργεια, ενθουσιασμό, ενώ θέλουμε να βρεθούμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Πρωτοβουλίες και κινήσεις διεκδίκησης είναι σίγουρα στις προθέσεις μας, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι άμεσο.

Στις 7/5 πλέον στις 1.58 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει στο βράδυ αυτό μια εξαπόλυση συναισθημάτων και προσδοκιών που έχουν σκοπό να εντυπωσιάσουν.
Ιδανικό βράδυ για να κάνουμε μια ασυνήθιστη κίνηση, να επισκεφτούμε ένα διαφορετικό μέρος ή να πρωτοτυπήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο.
Στις 6.15 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο διαφοροποιεί πολύ τη μέχρι τώρα διάθεση, μειώνοντας την ενέργεια, κάνοντάς μας στατικούς και δύσκαμπτους ως το μεσημέρι.
Στις 1.52 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο μας βάζει σε καλούπια κάνοντάς μας μελοδραματικούς χάνοντας το στυλ μας και η αίσθηση ως το βράδυ, είναι αυτή του γιατί εγώ πάτησα ακαθαρσίες με τα καινούργια μου παπούτσια.
Ανικανοποίητοι και με τάση δυσφορίας, αναγκαζόμαστε να μαζευτούμε και να ωριμάσουμε.

Στις 8/5 στις 9.24 το πρωί η Σελήνη περνάει στην Παρθένο προς τακτοποίηση του νου και διευθέτηση εκκρεμοτήτων.

Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες, έχετε κάτι θεατρικό στη στάση και στη συμπεριφορά, εκδηλώνεστε στο έπακρο, επιζητάτε δυνατές στιγμές και προσπαθείτε να πολεμήσετε τη ρουτίνα.

Σκορπιοί και Ταύροι είστε δύσπιστοι απέναντι σε προκλήσεις που δέχεστε απανωτά και καλό θα ήταν να βρείτε τη χρυσή τομή. Μην γίνετε ούτε σνομπ ούτε λιγούρηδες.

Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι οι φιλοδοξίες σας φτάνουν στο απόγειό τους, αλλά θα καταλάβετε πως οτιδήποτε ολοκληρωτικό και απόλυτο, δεν θα ευδοκιμήσει αυτό το διήμερο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved