Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 17 έως 19/5

Σελήνη στον Τοξότη
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 17 έως 19/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα μυστικιστικό διήμερο, που έδωσε την ευκαιρία για βαθιά ενδοσκόπηση, βρίσκεται ολόγιομη και λαμπερή έξω από την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη, σήμερα 17/5 στις 20:23 το βράδυ.

Στην φάση της Πανσελήνου από τις 14:08 ώρα Ελλάδας στο ζώδιο του Σκορπιού, διατηρεί την ένταση και την ισχυρή επιρροή της σε υψηλά επίπεδα, για όλο το διήμερο που ακολουθεί.

Στις 21:47 το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα επιβεβαιώνει από ώρες πριν, πως η τάση μας να ξεδιαλύνουμε τις αμφιβολίες και να ξεκαθαρίσουμε κάποιες καταστάσεις, θα μας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Παρόλο που τα γεγονότα φωτίζονται με έναν παρασκηνιακό τρόπο, τον οποίο θα ανακαλύψουμε αμέσως μετά την επιρροή, καλό είναι να μην γίνουμε επίδοξοι ντέντεκτιβ, ούτε και εισαγγελείς.

Η επιρροή του τριγώνου με τον Ουρανό που ακολουθεί και κορυφώνεται στις 2:07 το πρωί της 18/5, επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνοντάς και την αίσθηση πως μπορούμε να χειριστούμε τις υποθέσεις μας με έκβαση προς όφελός μας.

Είναι προτιμότερο να περιμένουμε την επόμενη ημέρα και να καθησυχάσουμε τις σκέψεις μας στη νύχτα που μεσολαβεί.

Στις 14:41 το μεσημέρι κορυφώνεται η όψη του εξαγώνου με τον Κρόνο, η οποία μας συντονίζει στα θέλω και στα πρέπει μας, ενώ παράλληλα εξισορροπεί τις διαθέσεις αλλά και την κρίση μας. Το γεγονός αυτό εκτιμάται από τους άλλους, ειδικά στο χώρο της εργασίας ή των γενικότερων δραστηριοτήτων μας.

Όλη η μέρα θα μοιάζει με έναν προπονητή που μετράει τα ρεκόρ και δοκιμάζει τις αντοχές μας, χωρίς δυσαρέσκεια από μέρους μας, αλλά με τη γνωστή Τοξοτίσια προθυμία.

Την επόμενη ημέρα 19/5 το τρίγωνο με τον Δία που κορυφώνεται στις 17:17 το απόγευμα, θα προσδώσει στη μέρα ζωντάνια, ενεργητικότητα, αισιοδοξία, χαρά και σε ορισμένους αρκετή τύχη. Η τάση μας να ομορφύνουμε την εμφάνισή μας, τη συμπεριφορά μας, τον περίγυρό μας θα είναι ακατανίκητη, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για θετικές απολαβές.

Στις 23:16 το βράδυ, η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω για ένα αντιφατικό, κουραστικό αλλά και συναρπαστικό διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved