Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/5 έως 3/5

Σελήνη στους Διδύμους – Λόγια δικά μας που ακούγονται σαν ξένα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/5 έως 3/5

Με ισχυρή ακόμα την επιρροή της έκλειψης και με μια σταθερότητα που τείνει να εκλείψει κι αυτή, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 30/4 στις 11.56 πριν τα μεσάνυχτα.
Το διήμερο που ακολουθεί προκαλεί ευμετάβλητη διάθεση και συμπεριφορά, παρόλο που η σκέψη παλεύει να μείνει επικεντρωμένη, σε θέματα που ζητούν άμεση διευθέτηση.

Την 1η/5 λοιπόν η αργία της πρωτομαγιάς ανοίγει με τη δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στις 1.22 το μεσημέρι, που δημιουργεί από το πρωί ως το απόγευμα μια αίσθηση απομάκρυνσης και αδιαφορίας για τα δρώμενα, ασχολούμενοι με τον δικό μας μικρόκοσμο και το πώς θα δραπετεύσουμε από την πίεση, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις.
Στις 9.01 το βράδυ η αρμονική όψη με τον ανάδρομο Άρη, επηρεάζει από το απόγευμα ως το βράδυ, αλλάζοντας εντελώς τη διάθεση, κάνοντάς μας πιο εξωστρεφείς και επιθυμώντας να διοχετεύσουμε την πλεονάζουσα ενέργειά μας κάπου.
Θα ήταν ιδανικό από το απόγευμα ως το βράδυ, να ασχοληθούμε με μια δραστηριότητα ιδίως διανοητική, εκμεταλλευόμενοι αυτό το διάστημα για να κλείσουμε εκκρεμότητες είτε πρακτικές είτε συναισθηματικές.

Στις 2/5 στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας κάνει να ρισκάρουμε στις πρωτοβουλίες που παίρνουμε, να τολμήσουμε για κάτι που στροβιλίζεται μέσα μας και να αποτινάξουμε κάθε αμφιβολία.
Πολλοί είναι αυτοί που θα πράξουν κάτι παράτολμο, επικοινωνώντας με έναν αιφνίδιο τρόπο.

Όλη την υπόλοιπη μέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας να παραπαίουμε από τη μια διάθεση στην άλλη, μέχρι τις 3/5 στις 9.13 το πρωί που θα περάσει στον Καρκίνο, για ένα πολύ έντονο συναισθηματικά και συνειδησιακά διήμερο.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες βρίσκεστε σε υπερδιέγερση που αν χειριστείτε σωστά θα έχετε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Προσοχή στη βιασύνη και στις επιπόλαιες αποφάσεις.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι φαίνεται να μην υπάρχει τίποτα που να ανακόπτει την πορεία σας σε ότι αφορά επιθυμίες, προσεγγίσεις και δημιουργικές ασχολίες. Ιδανικό διήμερο για να υπενθυμίσετε σε κάποιους την παρουσία σας.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι ακόμα προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και προτιμάτε να το κάνετε ανενόχλητοι. Αυτό σημαίνει πως η επικοινωνία σας θα είναι επιλεκτική, ίσως και σνομπ.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved