Το πάρε-δώσε των άστρων, από 1/5 έως 4/5

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 1/5 έως 4/5

Πέμπτη 1/5

Απεργία αλλά... εργάσιμη!

Κόντρα στην κοινωνική και πολιτική της διάσταση, η Πρωτομαγιά προσφέρεται για να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποθέσεις γύρω από οικονομικά αλλά και εργασιακά θέματα. Κατ' αρχήν το κλίμα είναι γόνιμο για να βρεις μια δουλειά, έστω και προσωρινά, ενώ παράλληλα, θα έχεις τους ουρανούς με το μέρος σου σε κάθε κίνηση σου σχετική με την διαφήμιση ή την προώθηση των προϊόντων-υπηρεσιών σου. Ακόμη, πολλά είναι εκείνα που μπορούν να επιτευχθούν μέσω μιας συνεργασίας. Καλό είναι λοιπόν να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την όποια ευκαιρία, πολύ περισσότερο που οι επόμενες ημέρες κρύβουν αρκετές παγίδες.

Παρασκευή 2/5

Σφίγγουν τα λουριά...

Η επερχόμενη αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες ή καθυστερήσεις, γι' αυτό κράτα μικρό καλάθι. Η ημέρα δεν προσφέρεται για αγορές, ενώ καλό είναι να φροντίσεις να είσαι νομότυπος στις συναλλαγές σου, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις όποιες αναποδιές. Εδώ θα μετρήσει πολύ η προνοητικότητα και η εμπειρία σου. Τα ανάλογα ισχύουν και για κάθε είδους επένδυση. Αντίθετα, οι συνθήκες ευνοούν τις πωλήσεις, ακόμη και ειδών που δεν συγκεντρώνουν τις αναγκαίες προδιαγραφές.
Σε ένα διαφορετικό μέτωπο, η «κρυφή» αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα είναι πιθανόν να συμβάλει σε έντονες προστριβές γύρω από περιουσιακά-οικογενειακά θέματα. Δεν αποκλείεται επίσης να σου... ξημερώσει μια παλιά υπόθεση, με την οποία νόμιζες ότι είχες ξεμπερδέψει. Όσον αφορά στο σπίτι σου, ο Άρης μπορεί να δρομολογήσει τεχνικές ή οικοδομικές εργασίες, με ενδεχόμενο μελανό σημείο κάποιες ζημιές, που θα επιφέρουν έκτακτα έξοδα. Στον αντίποδα, αν είσαι τυχερός, μπορεί να ανακαλύψεις κρυμμένα αντικείμενα αξίας ή χρήματα. Και βέβαια θα ευνοηθείς άμεσα αν η δουλειά σου έχει οποιαδήποτε σχέση με την οικοδομή.

Σάββατο 3 και Κυριακή 4/5

Λάθη και εξαπατήσεις

Από τη μια πλευρά, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή, όπου θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να μην «κολλήσεις» σε «τελειωμένες» προοπτικές. Μπορεί λοιπόν να βρεθείς σε αδιέξοδο ή προ τετελεσμένων, ενώ δεν θα λείψουν και τα «στημένα», καταστάσεις δηλαδή που προκύπτουν ύστερα από δόλιες και παρασκηνιακές ενέργειες. Επίσης, αν δεν έχεις «άκρες» μην μπεις καν στην διαδικασία ενός «μεγάλου κόλπου». Αυτά είναι για τους έχοντες και κατέχοντες. Φυσικά, αν είσαι τυχερός θα ωφεληθείς από απώλειες ή ζημιές τρίτων αλλά αυτό είναι κάτι που θα συμβεί από μόνο του.
Από την άλλη πλευρά, καλείσαι να διαχειριστείς κι έναν εξαιρετικά ενεργό Ποσειδώνα, ο οποίος σου «συστήνει» να ακολουθήσεις την διαίσθηση παρά την λογική σου, αφού πολλά πράγματα (και πρόσωπα) δεν είναι όπως φαίνονται. Επίσης, όπως ίσως γνωρίζεις ο πλανήτης είναι «μανούλα» στις απάτες, τις οικονομικά επώδυνες αβλεψίες αλλά και τις ακυρώσεις δραστηριοτήτων. Έχε τον νου σου λοιπόν και επιπλέον μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις, που στην καλύτερη περίπτωση θα είναι αποκυήματα της φαντασίας. Στην χειρότερη βέβαια θα πρόκειται για έντεχνα στημένες παγίδες.
Μπορείς ωστόσο να εκπληρώσεις τα φιλανθρωπικά σου καθήκοντα, βοηθώντας κόσμο που έχει ανάγκη, ενώ αν είσαι τυχερός θα σου χαρίσουν κι εσένα κάτι σημαντικό.
Όσον αφορά στις αγορές σου, να προσέξεις τυχόν αλλοιώσεις ή ζητήματα σχετικά με την γνησιότητα τους. Τέλος ως επαγγελματίας οφείλεις να λάβεις τα μέτρα σου για την περίπτωση μιας διακεκριμένης κλοπής.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved