Το πάρε-δώσε των άστρων, από 28/4 έως 30/4

Προγραμμάτισε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σου

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 28/4 έως 30/4

Με την Ηλιακή έκλειψη να δεσπόζει των οικονομικών σου, πρέπει να αναμένεις σημαντικές εξελίξεις, που ανάλογα με τις γενέθλιες προδιαγραφές σου μπορεί να είναι είτε πολύ ευχάριστες, είτε πολύ δυσάρεστες. Απόλυτα πράγματα δηλαδή, όπως αρμόζει στο ζώδιο.

Όσον αφορά λοιπόν στο ήδη υπάρχον οικονομικό πλαίσιο σου, αν είσαι πραγματικά άτυχος θα δεις μια... μαύρη τρύπα το αποθεματικό σου, χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι, αφού η «εντολή» έρχεται από πολύ «ψηλά». Οπότε σε αυτήν την περίπτωση, όσο περισσότερα έχεις να χάσεις, τόσο το χειρότερο για σένα και βέβαια ο κίνδυνος μιας ολικής απώλειας είναι μεγαλύτερος αν έχεις τοποθετήσει τις ελπίδες σου σε μια και μόνη επένδυση. Καλό είναι λοιπόν να προνοήσεις για μια οικονομική «αποκέντρωση».
Από την άλλη πλευρά, αν ανήκεις στους τυχερούς η έκλειψη θα σου προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καρπωθείς ένα σημαντικό κέρδος, που πιθανότατα θα προέλθει από ζημιές άλλων. Το αν θα βάλεις το χεράκι σου για να συμβεί αυτό είναι... αλλουνού παπά ευαγγέλιο!
Το «χοντρό» παιχνίδι βέβαια θα παιχτεί στους απανταχού «ναούς» του χρήματος, εκεί όπου στήνονται τα μεγαλύτερα «κόλπα».

Όσον αφορά πάλι στις νέες πρωτοβουλίες-επενδύσεις, η έκλειψη σε θέλει ετοιμοπόλεμο αλλά και αρκετά έξυπνο, ώστε να δράσεις «μια κι έξω». Μπορείς δηλαδή να «κτυπήσεις» και να αξιοποιήσεις μια μεγάλη ευκαιρία, αν όμως προσδοκάς μια αειφόρο ανάπτυξη και προσαρμόσεις την στρατηγική σου σε αυτήν την προοπτική, τότε θα απογοητευθείς.
Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση μιας επαγγελματικής συμφωνίας η οποία μπορεί μεν να αποδώσει τα μέγιστα αλλά με χρονικό ορίζοντα έξι μήνες ή ένα χρόνο το πολύ. Μετά θα την φάει το... μαύρο σκοτάδι!

Τυπικά από την Τετάρτη 30/4 οι συνθήκες βελτιώνονται, αυτό όμως ισχύει κυρίως για τις μικρές, καθημερινές συναλλαγές σου. Κατά τα άλλα, η Ηλιακή έκλειψη θα συνεχίσει να επενεργεί στα οικονομικά σου μέχρι το τέλος Μαΐου, οπότε έχε τον νου σου και δράσε στο πνεύμα των όσων διάβασες παραπάνω.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved