Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/4 έως 24/4

Σελήνη στον Υδροχόο – Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/4 έως 24/4

Με τη Σελήνη να περνάει στον Υδροχόο σήμερα 22/4 στις 7.19 το πρωί, αισθανόμαστε την ανάγκη να διαφοροποιηθούμε από τα πλήθη και να ξεχωρίσουμε, κάνοντας κάτι διαφορετικό.
Έχοντας χαλαρώσει από τις ημέρες του Πάσχα και τις αργίες, η καθημερινότητα φαντάζει και πάλι μονότονη, ενώ το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό την κάνει και ιδιαίτερα προβληματική.
Στις 10.51 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο επιδρά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, νιώθοντας μια επίμονη σταθερότητα να εγκλωβίζει τις επιθυμίες μας.
Ανήσυχοι και παράλληλα αδιάλλακτοι, είμαστε έτοιμοι να αρπαχτούμε με το παραμικρό, δίνοντας τελικά μια εικόνα που αλλιώς είχαμε σχεδιάσει και αλλιώς βγαίνει προς τα έξω.
Η μέρα δεν προσφέρεται για ανοίγματα και επιδιώξεις, καθώς και πάσης φύσεως διεκπεραιώσεις.


Στις 23/4 στις 6.19 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό και λίγο αργότερα η αρμονική όψη με τον Άρη μας ξεσηκώνουν κυριολεκτικά προς κάθε κατεύθυνση, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και υπερβολή.
Ως το απόγευμα είμαστε δραστήριοι, κοινωνικοί, αποφασιστικοί και ανατρεπτικοί, νιώθοντας παράλληλα το βάρος της πίεσης από τη συνάντηση 4 πλανητών σε ένα Μεγάλο πλανητικό σταυρό, επιθυμώντας να ενεργήσουμε με κάθε τρόπο.
Η πρόκληση γίνεται για πολλούς ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, στο οποίο επιδιώκουμε οπωσδήποτε τη νίκη.
Η μέρα αυτή χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις δραστηριότητές μας που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Προσοχή στην οδήγηση, στη βιασύνη, στο πείσμα και όσο λιγότερη άκαμπτη στάση και συμπεριφορά, τόσο καλύτερα για όλους.
Στις 7.10 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο κλείνει την ημέρα και το βράδυ μας με κακή διάθεση, αισθανόμενοι πως καλούμαστε να πληρώσουμε για κάτι, που δεν εξοφλήθηκε όπως θα έπρεπε.


Στις 24/4 πλέον στις 9.56 το πρωί, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, χαλαρώνοντάς μας σιγά σιγά από την αγκύλωση, σωματική και ψυχολογική.


Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι, αντιλαμβάνεστε πως θέλετε πολλά, αλλά μπορείτε μόνο λίγα. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην επιμένετε σε κλειστές πόρτες και αυτιά.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες προχωράτε ακάθεκτοι και χωρίς την άδεια του ξενοδόχου, ρισκάροντας και παίρνοντας την ευθύνη, μαζί με την πρωτοβουλία. Αν είστε από την αρχή ως το τέλος ειλικρινείς, θα λάβετε και κέρασμα.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Παρθένοι, ανησυχείτε μήπως λερωθεί το μητρώο σας είτε έχετε πρότερο έντιμο βίο είτε όχι. Κάποιοι από εσάς όμως θα χρειαστεί να εκτεθείτε. Φροντίστε να είναι για καλό και όχι ανεπανόρθωτα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved