Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/4 έως 20/4

Σελήνη στον Τοξότη – Ο ακάθιστος ύμνος της αισιόδοξης προσπάθειας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/4 έως 20/4

Η Σελήνη περνάει στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη στην πιο λυπημένη ημέρα του χρόνου, σήμερα 18/4, μόλις 44' μετά τα μεσάνυχτα.
Μεγάλη Παρασκευή λοιπόν και στις 12.42 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει όλη την ημέρα, ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα της.
Η μέρα αυτή προκαλεί ευμετάβλητη διάθεση και ακεφιά, ενώ λογική και ένστικτο διχάζονται, με αποτέλεσμα να υπερτιμάμε ή να υποτιμάμε τις ικανότητές μας.

Στις 19/4 τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, δίνει ώθηση να ζωντανέψουμε σιγά σιγά, αναζητώντας τρόπους και πρακτικές για να ξεφύγουμε από την κατήφεια.
Στις 1.20 όμως μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει παράλληλα, τονίζει την υπερβολή και την ανάγκη να αφοσιωθούμε κάπου ή σε κάποιον.
Η ανάγκη μας να ξεφύγουμε από την πλήξη την ανία, τη στενοχώρια και τη θλίψη, γίνεται πολύ έντονη αυτό το βράδυ.
Στις 2.59 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Άρη προσφέρει ευκαιρίες εκτόνωσης σε όσους ξενυχτούν, αλλά η ανάδρομη κίνησή του δεν εγγυάται ουσιαστική ικανοποίηση.
Στις 2.48 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ερμή ανοίγει και κλείνει την ημέρα της Ανάστασης με ανοιχτόκαρδη διάθεση και τάση για συναναστροφές και συζητήσεις.
Η μέρα είναι ιδανική για να ταξιδέψουμε, να μετακινηθούμε έστω και για μια μακρινή βόλτα, ενώ η ανταλλαγή των ευχών κάτω από αυτή την επιρροή, γίνεται μια ευχάριστη και επιθυμητή συνδιαλλαγή.
Ωστόσο η προσοχή θα πρέπει να είναι μεγάλη το βράδυ της Ανάστασης στις κροτίδες και στους πανηγυρισμούς, διότι ο μεγάλος πλανητικός σταυρός είναι σε ισχύ.

Στις 20/4 ημέρα του Πάσχα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω στις 4.38 τα ξημερώματα, λίγο μετά την αρμονική επαφή της με τον Ήλιο στις 4.17 τα ξημερώματα.
Το φετινό Πάσχα τείνει να μας αφήσει έντονη ανάμνηση σε όλες τις εκφάνσεις της.

Τοξότες, Δίδυμοι, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, κάνετε ότι μπορείτε να αναστρέψετε το βαρύ κλίμα και το κάνετε μέσα από την άμεση επικοινωνία με τους άλλους.

Ιχθύες και Παρθένοι, ζείτε έντονα την κατανυκτική ατμόσφαιρα, αποφεύγοντας να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί ή προκύπτει.

Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, προσπαθήστε να συμμετέχετε περισσότερο στα κοινά αυτό το διήμερο και μην στέκεστε απαθείς και εστιασμένοι στους εαυτούς σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved