Το πάρε-δώσε των άστρων, από 17/4 έως 20/4

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 17/4 έως 20/4

Μ. Πέμπτη

Των φρονίμων τα παιδιά...

Παρότι αυτές οι ημέρες έχουν και αρκετά θετικά στοιχεία, σήμερα οφείλεις να είσαι φειδωλός και εξαιρετικά προσεκτικός στις κινήσεις σου, ιδιαίτερα απέναντι σε «πολλά υποσχόμενες» καταστάσεις. Βλέπεις, ο ενεργός Κρόνος δεν... σηκώνει πολλά-πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει έκτακτα όσο και αναγκαία έξοδα. Καλό είναι επίσης να τηρείς τους τύπους και να κρατάς τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, ώστε να αποφύγεις τυχόν παρατράγουδα. Αντίθετα αν επιδιώκεις να πωλήσεις, οι ουρανοί... είναι μαζί σου!

Μ. Παρασκευή

Όλα για την ευχαρίστηση

Ο Δίας... πιάνει δουλειά, το κλίμα σταδιακά αλλάζει κι αν επέλεξες να κάνεις τις εορταστικές αγορές σου την ύστατη στιγμή, τότε μάλλον έπραξες... σοφά! Αν μάλιστα ανήκεις στους τυχερούς της υπόθεσης, μπορεί να λάβεις ένα... ωραιότατο μπόνους ή μια αποζημίωση. Από την άλλη πλευρά, πρόσεξε μήπως εξαντλήσεις όλο το αποθεματικό σου με αχρείαστες αγορές, αφού το καταναλωτικό πνεύμα... είναι εδώ!
Όσο για το «χοντρό» κεφαλαιακό παιχνίδι (μετοχές, ομόλογα κλπ), η «μπίλια» κάθεται στους ισχυρούς ή τους... πονηρούς και καλά θα κάνεις να τους ακολουθήσεις. Το ξέρω ότι είναι αργία αλλά οι απανταχού κερδοσκόποι ή «καρχαρίες» δεν κοιμούνται ποτέ.

Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα

Παραδοσιακές απαιτήσεις

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Χείρωνα είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεσαι για ένα οικογενειακό Πάσχα. Οι προτεραιότητες τόσο στις εισροές, όσο και τις εκροές, έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος κι αν θέλεις σώνει και καλά να δώσεις έναν πιο συγκεκριμένο οικονομικό χαρακτήρα στην ημέρα, τα περιουσιακά θέματα σε... περιμένουν. Ακόμη σαν επαγγελματίας μπορεί να βγεις ωφελημένος, αν εμπορεύεσαι παραδοσιακά ή οικιακά είδη.

Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved