Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/4 έως 18/4

Σελήνη στον Σκορπιό – Η μπαταρία δεν αρκεί για όλες τις χρήσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/4 έως 18/4

Με έντονη την επιρροή της έκλειψής της, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 15/4, στις 7.20 το απόγευμα.
Παρά τα αρμονικά της συναπαντήματα, η διάθεση προσπαθεί να είναι ανάλογη και τα καταφέρνει, αλλά όχι χωρίς την έντονη αίσθηση του πρόσκαιρου.

Στις 16/4 στις 7.39 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει την Μεγάλη Τρίτη με έντονα κατανυκτική διάθεση και τάση να κατανοήσουμε το νόημα των ημερών.
Ως το απόγευμα η έμπνευση και η ανάγκη να αποτυπώσουμε τις ιδέες μας κάπου, είναι έντονες.
Στις 4.07 το μεσημέρι η αρμονική όψη με την Αφροδίτη, μας κάνει να προβάλλουμε έντονα τις συναισθηματικές και υλικές μας ανάγκες, ενώ λίγο αργότερα οι αρμονικές όψεις με Δία και Πλούτωνα στις 6.48 και 7.45 αντίστοιχα, διογκώνουν τις επιθυμίες μας.
Ως το βράδυ οι ερωτικές επαφές, οι συναισθηματικές αγορές, οι πάσης φύσεως συνευρέσεις, ικανοποιούν το πάθος και την ανάγκη μας, για να μοιραστούμε όσα μας πιέζουν σωματικά.
Η ανάγκη επαφής με κάτι ή κάποιον, κυριαρχεί από το απόγευμα και μετά.

Στις 17/4 στις 10.09 το πρωί η συνάντηση με τον Κρόνο ανοίγει και κλείνει την ημέρα με αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά και με την αίσθηση πως οι άλλοι γίνονται αδιάκριτοι επιθυμώντας να απομονωθούμε.
Κινούμαστε επιφυλακτικά και με προσοχή, λόγω του ότι αισθανόμαστε αποθαρρυμένοι και χωρίς περίσσευμα ενέργειας.
Η μέρα προσφέρεται για να κλειστούμε στον εαυτό μας και να σκεφτούμε βαθιά.

Στις 18/4 και μόλις 44' μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, ακροβατώντας τη διάθεση ανάμεσα στο θέλω και στο πρέπει.

Σκορπιοί, Ταύροι, Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι προσπαθήστε να εκτονώσετε την ενέργεια της έκλειψης σε χειρωνακτικές εργασίες, καθώς και σε πάσης φύσεως συναναστροφές.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες ενδέχεται να έχετε υπερβολικές αντιδράσεις, στην προσπάθειά σας να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και αφήστε χώρο μέσα σας να χαλαρώσετε.

Λέοντες και Υδροχόοι η εξωτερική σας διάθεση δεν συμβαδίζει με την εσωτερική. Δεν χρειάζεται να προσποιείστε, δείξτε ότι αισθάνεστε και βρείτε αυτούς που σας κατανοούν πραγματικά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved