Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 15/5 έως 17/5

Σελήνη στον Σκορπιό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 15/5 έως 17/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο, που έμοιαζε με σάκο του μποξ στον οποίο εκτονωνόταν ο θυμός μας, χτυπάει την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού σήμερα 15/5 στις 19:31 το απόγευμα.

Η Σκορπίσια φύση της Σελήνης μας κάνει να εμβαθύνουμε σε οτιδήποτε καταπιανόμαστε. Τα μυστικά είναι κι αυτά βαθιά κρυμμένα και πάνω από όλα τα κρατάμε για εμάς.

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που ακολουθεί στις 20:52 αναπτύσσει εκτός από τη διαίσθηση και τη σεξουαλική μας επιθυμία, την οποία συνοδεύει ένα παθιασμένο συναίσθημα και μια τάση εξιδανίκευσής του. Η φαντασία μας θα μας ταξιδέψει σε ονειρικές παρορμήσεις, ενώ επιζητάμε να ξεφύγουμε από κάθε τι τετριμμένο και στεγανό.

Στις 1:09 το πρωί της 16/5 η αντίθεση με τον Άρη, που επηρεάζει από το βράδυ της προηγούμενης μέρας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθούμε από την υπερβολική λαγνεία που μας διακατέχει και να προξενήσουμε στους άλλους, εκτός από εκνευρισμό, ξεσπάσματα θυμού και απόρριψης. Εδώ, θα πρέπει να θυμόμαστε πως το μεγάλο ψάρι μέσα σε μια μικρή λίμνη, πρέπει να οριοθετείται απέναντι στα μικρότερα χωρίς τη βοήθεια της σουπιάς.

Στις 7:08 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ξεκινάει την ημέρα με διάθεση αυτοκριτικής και ενδοσκόπησης. Βρισκόμαστε σε μια διαρκή εσωτερική καταστολή, την οποία χρησιμοποιούμε για να κατευνάσουμε τα πάθη μας και να τα παραδεχτούμε σε έμπιστους εξομολογητές. Ιδανικό διάστημα για έναρξη ψυχανάλυσης ή οποιασδήποτε μεταφυσικής αναζήτησης.

Έως το βράδυ θα έχουμε στραφεί πολύ βαθιά μέσα μας, προσπαθώντας να διαλύσουμε τις αμφιβολίες με έναν πρωτόγνωρο και ασυνήθιστο τρόπο.

Την επόμενη μέρα 17/5 στις 14:08 το μεσημέρι, η αντίθεση με τον Ήλιο φέρνει εσωτερικό διχασμό, εξαντλώντας όλα τα ισχυρά κίνητρα. Αφού δημιουργήσαμε έντονες επιθυμίες και αντιδράσεις στους άλλους και αφού δοκιμάσαμε τους εαυτούς μας σε σχεδόν ασκητικές τεχνικές, ήρθε η ώρα να ξεσπάσουμε θετικά ή αρνητικά.

Το διήμερο αυτό ήταν μια αυτογνωστική προσφορά που μας επέτρεψε να φαντασιωθούμε και να υλοποιήσουμε τις φαντασιώσεις μας, μέσα από μυστικιστικά μονοπάτια.

Στις 20:23 η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη, για να μας ελαφρύνει από το βάρος της μυστικιστικής μας αναζήτησης, μετατρέποντάς το σε θετικιστική απόδραση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved