Το πάρε-δώσε των άστρων, από 14/4 έως 16/4

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 14/4 έως 16/4

Οικονομική αστάθεια

Όλο αυτό το τριήμερο μπορεί ώρες-ώρες να νοιώσεις πολύ τυχερός ή πολύ άτυχος, να ξέρεις όμως ότι η κατάσταση είναι λίαν ευμετάβλητη. Ο Ερμής αλλάζει τις όψεις σαν τα πουκάμισα και τα πράγματα θυμίζουν το «ό, τι φάμε, ό, τι πιούμε...» (την συνέχεια την ξέρεις...) Σήμερα λοιπόν με τον Δία, αύριο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μεθαύριο με τον Άρη, ο «εμποράκος» του ζωδιακού γεμίζει και αδειάζει τις διαθέσεις και τις τσέπες σου, με ταχύτητα αστραπής. Δεν συντρέχει λόγος λοιπόν, ούτε για τρελούς πανηγυρισμούς αλλά ούτε και για να τα βάψεις μαύρα, αν σου κάτσει η στραβή. Μπόρα είναι θα περάσει.

Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που χρειάζεσαι και μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε σώσει είναι η ευελιξία-ετοιμότητα. Τα προβλήματα υπάρχουν για να ανακαλύπτεις ή να ενεργοποιείς τις δυνατότητες σου, γι' αυτό μην αρκείσαι στα έτοιμα, ψάξε, δράσε, κινητοποιήσου.
Να ξέρεις ότι οι ουρανοί είναι μαζί σου, στην περίπτωση που θέλεις να πετύχεις κάτι σημαντικό αλλά προσωρινό. Αν όμως παρ' ελπίδα, στοχεύεις σε κάτι με διάρκεια και προοπτική, είναι καλύτερα να το ξεχάσεις.

Ούτε να βγεις προς άγραν ρούχων, αξεσουάρ ή συσκευών, εκτός κι αν είσαι ο Μαγκάιβερ και ξέρεις να επιδιορθώνεις τα πάντα. Για τους ίδιους λόγους, η τύχη μπορεί να σου χαμογελάσει αν είσαι τεχνικός. Μια ταμπέλα «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», αρκεί.
Πάντως το συμφέρον σου ως απλός πολίτης αυτής της χώρας είναι να στραφείς στην πνευματική τροφή, αγόρασε δηλαδή μερικά βιβλία κι ας μην πας ακόμη στις παραλίες. Το ξεστράβωμα είναι παντός καιρού και σίγουρα θα μάθεις πράγματα που δεν φανταζόσουν.

Όσο για την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στα οικονομικά σου κι αυτή υπερθεματίζει για μια γενναία «αρπαχτή». Κάνε την κίνηση σου και μετά... μην τον είδατε τον Παναή κι ας σε λένε Γιάννη ή Μαρία. Και που 'σαι... ό, τι είναι να κάνεις κάντο μόνος/η σου. Οι καιροί είναι δύσκολοι για συνεργασίες κι είναι κρίμα να πληρώνεις τους τζερεμέδες των άλλων.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved