Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13/4 έως 15/4

Σελήνη στον Ζυγό – Στην έκλειψη που γράφει το μολύβι και κλαίει το χαρτί

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13/4 έως 15/4

Καθοριστικό προβλέπεται το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, σήμερα 13/4 στις 11.34 το πρωί.

Η ολόγιομη Σελήνη σκιάζεται, σκιάζοντας και το συναισθηματικό μας πεδίο, σε ένα διήμερο που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε αποφασιστικές κινήσεις, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά.
Καθώς η Σελήνη δεν συναντά άλλους πλανήτες στο διάβα της έως την επομένη το πρωί, η μέρα προσφέρεται για συντροφικές αγκαλιές, συνεργασίες, δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία όσων θέλουμε να περάσουμε στους άλλους και δίκαιη αντιμετώπιση των γεγονότων.
Όλα αυτά πάντα σε ένα κλίμα που κάτι καραδοκεί να το ανατρέψει και είτε τελικά συμβαίνει, είτε μετριάζεται με μεγάλη προσπάθεια.

Στις 14/4 στις 10.00 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή, είναι η πρώτη ένδειξη πως η ευγενική πρόθεση και η αρμονική διάθεση διασπώνται από εριστικές αντιδράσεις.
Τα ωμά λόγια που ξεστομίζονται κοντράρουν τη συγκατάβαση και οι συζητήσεις δημιουργούν εύφλεκτες συναναστροφές.
Η δυσαρμονική όψη με τον Δία στις 11.37 διογκώνει τα συναισθήματα αλλά και την αισιοδοξία, ελπίζοντας πως όποια διαφωνία ή ενόχληση θα καταλαγιάσει σύντομα.
Στις 12.21 το μεσημέρι όμως, η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 1.08 η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, γέρνουν τη ζυγαριά προς μία και μόνο πλευρά, αυτή της κατά μέτωπο σύγκρουσης και όπου βγει.
Η αίσθηση του άδικου πλανάται συχνά στη σκέψη μας, ενώ αισθήματα όπως αυτά της αχαριστίας και της αγνωμοσύνης καταλαμβάνουν πολλούς.
Παράλληλα μέσα μας ωθούμαστε να πράξουμε ολοκληρωτικά, παίρνοντας τελεσίδικες αποφάσεις, για θέματα που έχουν παρατραβήξει.
Η αναστάτωση συνεχίζεται ως το βράδυ, εφόσον στις 6.59 το απόγευμα η συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον ανάδρομο Άρη, προκαλεί βίαια ξεσπάσματα.
Ενοχλημένοι και έτοιμοι να εκραγούμε αν δεν το έχουμε ήδη κάνει, το βράδυ αυτό μας κατευθύνει είτε το θέλουμε είτε όχι. Προσοχή στα ατυχήματα από τον τρόπο που κόβουμε το ψωμί μέχρι τον τρόπο που οδηγούμε.

Στις 15/4 στις 10.41 το πρωί η αντίθεση με τον Ήλιο, σηματοδοτεί την Πανσέληνο που συνοδεύεται από έκλειψη, αλλά και πολλές σκιάσεις στην προσωπική μας ζωή.
Μέρα έντασης, αναταραχής, βιαστικών αποφάσεων, εκνευρισμού, ευσυγκινησίας, κατάπτωσης, που ως το βράδυ θα τη διαδέχονται διαφορετικά συναισθήματα.
Ωστόσο η ανάγκη για συντροφικότητα θα είναι αξιοσημείωτη.
Στις 7.20 το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, χωρίς να έχουμε ακόμα ξεμπλοκάρει από την ένταση.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, βρίσκεστε σε χαώδη συναισθηματική κατάσταση, με τα αιτήματά σας να μην εισακούονται, τις αποφάσεις σας να σας εμπαίζουν και τα νεύρα σας να κρέμονται από μια κλωστή. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και μη βιάζεστε για τίποτα.

Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες και Λέοντες, βρίσκετε τρόπο να ανασαίνετε βαθιά, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που εμφανίζονται. Με προσεγμένες κινήσεις και στρατηγική, αυτή η έκλειψη μπορεί να αλλάξει πολλά στη ζωή σας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι καλείστε να αντιμετωπίσετε ώριμα και συνετά τα γεγονότα, να μην παρασυρθείτε από κανέναν και τίποτα και να προχωρήσετε ακάθεκτοι σε όλα όσα επιθυμείτε και σχεδιάζετε.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved