Το πάρε-δώσε των άστρων, από 10/4 έως 13/4

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 10/4 έως 13/4

Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11/4

Προτεραιότητα σε θέματα καρδιάς

Για δύο ημέρες, η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθάει να καταλάβεις ότι δεν μετριούνται όλα με το χρήμα. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν περισσότερο ανάγκη μια αγκαλιά και την προσοχή σου, άρα διώξε από το μυαλό σου τη σκέψη ότι θα μπορούσες να κερδίσεις την αγάπη τους με ένα ακριβό δώρο. Να ξεμπλέξεις προσωρινά, μπορείς. Όσο όμως τα μαθαίνεις ότι αγάπη ίσον πολύτιμα αντικείμενα ή χρήμα, τόσο απομακρύνεσαι από την ουσία και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα κάθεσαι παράμερα κλαίγοντας τη μοίρα σου. Εγώ τα έδωσα όλα αλλά στο τέλος έμεινα μόνος/η. Εμ βέβαια, το «εγώ» σου θύτης και θύμα... Κι αν τυχόν στραβομουτσουνιάσουν, βλέποντας αντί για χρυσάφια, λουλούδια, τότε πραγματικά κάτι έχει πάει λάθος στην σχέση σας.
Αντικατάστησε λοιπόν τον υλικό πλούτο με συναισθηματικό κι ας στενοχωρηθεί ο φίλος σου ο κοσμηματοπώλης. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να κεράσεις όλο το μαγαζί για να εντυπωσιάσεις, ούτε βέβαια να κυκλοφορήσεις στολισμένος/η σαν λατέρνα.
Άρχοντας στην ψυχή γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.

Σάββατο 12 και Κυριακή 13/4

Πάσα προσφορά δεκτή

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να εξασκήσεις τις ανθρωπιστικές σου αρετές, δίνοντας βοήθεια σε όσους την χρειάζονται. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδεχθείς αβλεπί τον ρόλο ενός θύματος, που το ξεζουμίζουν οι καπάτσοι. Αν πρέπει οπωσδήποτε να διαλέξεις, πιο πολύ συμφέρει ο ρόλος του «κακομοιρούλη», που τελικά παίρνει από δέκα μεριές, εξαγοράζοντας την κλάψα του.
Μπορείς ακόμη να θυσιάσεις ένα μέρος του αποθεματικού σου στον βωμό των αρωμάτων, των κεριών κι όλων αυτών των προϊόντων που «φτιάχνουν ατμόσφαιρα» ή να συγκινήσεις έναν καλλιτέχνη αγοράζοντας το έργο του. Που ξέρεις, μετά από χρόνια μπορεί να αξίζει μια περιουσία...
Για τη διατροφή σου προτίμησε τα θαλασσινά, συνοδευόμενα από το δέοντα οίνο. Να ζήσουν κι οι δόλιοι οι αλιείς-οινοπαραγωγοί. Πρόσεξε όμως μήπως αγοράσεις τρόφιμα ή καλλυντικά που δεν είναι σε άριστη κατάσταση. Τσέκαρε και το ψυγείο σου, γιατί μπορεί να μην κάνει την σωστή ψύξη.
Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με την Έριδα βάζει στο πλάνο και τις ιατρικές υπηρεσίες. Χαρά σου αν είσαι γιατρός-θεραπευτής αλλά αν δεν είσαι υπολόγισε ένα κονδύλι για τη φροντίδα της υγείας. Της δικής σου, ενός κοντινού σου προσώπου ή του τετράποδου φίλου σου. Μην ξεχάσεις και τις γλάστρες σου. Κάτι τέτοιες ημέρες τα παράσιτα κι οι μύκητες ανθούν.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved