Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 13/5 έως 15/5

Σελήνη στο Ζυγό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 13/5 έως 15/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα άκρως πρακτικό και ωφέλιμο διήμερο, φοράει το δροσερό της άρωμα, μακιγιάρεται καλλιτεχνικά και αφήνει την πεζή πραγματικότητα για μια άλλη, πιο περιπετειώδη. Με τολμηρή διάθεση χτυπάει κομψά την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού, σήμερα 13/5 στις 18:56 το απόγευμα.

Το βράδυ, η επιρροή της αντίθεσης με τον Ουρανό που κορυφώνεται 20’ μετά τα μεσάνυχτα στις 14/5, θα δημιουργήσει μια εριστική διάθεση που δεν θα συμβαδίζει με την αρμονία που κατά βάθος επιδιώκουμε. Χρειάζεται να επιστρατεύσουμε την διπλωματία μας και όχι να επιδείξουμε αλαζονεία, γιατί έτσι δεν θα γλιτώσουμε τον πονοκέφαλο, που θα διεκδικεί μια θέση στο μαξιλάρι μας.

Αυτό γίνεται ακόμα πιο επιτακτικό, αφού στις 6:42 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα απειλεί την ημέρα με αρνητική διάθεση και μια ψυχολογία που φθάνει στα Τάρταρα.

Κάθε ενοχή, φοβία και ανασφάλεια βγαίνει στην επιφάνεια και αισθανόμαστε αποδυναμωμένοι σε κάθε δραστηριότητά μας. Η γλυκιά φύση της Ζυγίσιας Σελήνης κεραυνοβολείται από πικρόχολες σκέψεις με αποτέλεσμα να γινόμαστε φορτικοί στους άλλους αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς μας.

Η συνέχεια θα έχει το ίδιο decadence μοτίβο, αφού στις 13:06 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Κρόνο, που επηρεάζει ως το απόγευμα, μας δημιουργεί δυσφορία από τη συνεχή συμπίεση που αναγκαζόμαστε να υποβληθούμε, μήπως και συρρικνώσουμε την εσωτερική μας διαμάχη.

Η μέρα προς το τέλος της ακόμα και μέσα στην πιο διασκεδαστική στιγμή, κρύβει μια μελαγχολία, που επιζητάμε να αποτινάξουμε με κάθε τρόπο.

Την επόμενη μέρα η επιρροή της αντίθεσης με τον Δία που κορυφώνεται στις 12:29 το μεσημέρι, μας δίνει την ευκαιρία να βγούμε από το μελαγχολικό μας παραπέτασμα, έστω και με ανορθόδοξο τρόπο. Αυτό σημαίνει πως η υπερβολή αυτής της όψης ναι μεν θα δώσει κίνητρο, αλλά θα δημιουργήσει μια απεγνωσμένη διαφυγή, που πάλι δεν θα μας ικανοποιήσει.

Το απόγευμα στις 18:51 η αντίθεση με τον Ερμή και λίγο αργότερα στις 19:01 με την Αφροδίτη, θα λειτουργήσουν σαν υποκινητές ενός ξεσπάσματος που είναι μάλλον αναγκαίο.

Η πίεση θα εκτονωθεί με τα νεύρα μας προς πάσα κατεύθυνση, μαζί με μια διάθεση για ξεφάντωμα, που θα μοιάζει περισσότερο με παροδικό παροξυσμό.

Στις 19:31 η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, φέρνοντας και το αντίδοτο του πόνου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved