Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/4 έως 8/4

Σελήνη στον Καρκίνο – Πουλάω φθηνότερα για να έχω μεγαλύτερο κέρδος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/4 έως 8/4

Ένα άκρως συναισθηματικό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στο αγαπημένο της περιβάλλον του Καρκίνου, σήμερα 6/4 και μόλις 40' μετά τα μεσάνυχτα.

Η αρμονική συνάντηση στις 00.46 με την Αφροδίτη έχει δημιουργήσει ώρες πριν μια γλυκιά εσωτερική ανακούφιση, που θα πρέπει να την απολαύσουμε με κάθε τρόπο. Ερωτισμός, κατανόηση, συμπόνια, τρυφερότητα, δοτικά συναισθήματα είναι όσα ενδέχεται να μοιραστούμε με τους άλλους.
Η διάθεση αυτή γίνεται ακόμα εντονότερη το πρωί που ξυπνάμε, καθώς στις 1.37 το μεσημέρι κορυφώνεται η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει όλη την ημέρα.
Αφήνουμε στην άκρη αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις και προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό στους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός μας, αλλά και γενικότερα.
Ιδανική ημέρα για φιλανθρωπίες, γεφύρωση σχέσεων, ασχολία με το σπίτι και τις ανάγκες του, στήριξη σε όσους μας έχουν ανάγκη, ζήτηση στήριξης προς εμάς και οποιαδήποτε συνενωτική ενέργεια, καθώς και δημιουργικές και καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.

Στις 7/4 μόλις 33' μετά τα μεσάνυχτα, η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μας χαρίζει όμορφες στιγμές στο σπίτι, οικογενειακές συγκεντρώσεις, ενώ η αίσθηση εμπιστοσύνης επικρατεί, με τάσεις υπερβολικής ευπιστίας και αφοσίωσης.
Στις 2.02 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 3.42 η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα ωθούν σε πιο επίμονες συμπεριφορές και επιδιώξεις, αν μας βρουν για κάποιο λόγο να ξενυχτάμε.
Στις 11.29 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο μας ξυπνάει με έντονα παρορμητική διάθεση, θέλουμε να κάνουμε οπωσδήποτε ότι μας καρφωθεί στο μυαλό, ενώ έχουμε χάσει τη διακριτικότητα και την υπομονή μας.
Στις 3.33 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Άρη, έχει παρεμβληθεί ώρες πριν για να μας χαλάσει τη διάθεση, αντιμετωπίζοντας εμπόδια στις δραστηριότητες και στις επιδιώξεις μας. Η νευρική διάθεση δεν θυμίζει σε τίποτα τη συγκατάβαση και ηρεμία της προηγούμενης ημέρας και καλό θα ήταν να προσέχουμε τις κινήσεις μας και τον τρόπο που οδηγούμε και συμπεριφερόμαστε ως αργά το απόγευμα.
Στις 9.15 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Κρόνο μας επαναφέρει σε ισορροπία, αναγκάζοντάς μας να κατευνάσουμε την ένταση και να κρατήσουμε μια ώριμη στάση απέναντι στα συναισθηματικά μας σκαμπανεβάσματα που μπορεί να μας έχουν εκθέσει, αλλά όχι ανεπανόρθωτα.

Στις 8/4 στις 12.51 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για ένα δραστήριο, ενεργητικό και ενθουσιώδες διήμερο.


Καρκίνοι, Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι αναζητάτε ηρεμία και γαλήνη, ενώ είστε έτοιμοι να συγκατατεθείτε, να δημιουργήσετε, να ανταλλάξετε συναισθήματα και να χαρείτε όμορφες στιγμές, με τους Καρκίνους να υπερβάλλουν και να αντιφάσκουν, ενίοτε.

Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί διαισθάνεστε πως θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους, αλλά τελικά σας είναι δύσκολο να αποκοπείτε από το εγώ σας. Το πείσμα σας διογκώνεται και αυτό μπορεί να σας βγει σε καλό αλλά και σε κακό.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες σφυρίζετε αδιάφορα στις προκλήσεις και προχωράτε στο δικό σας τέμπο χωρίς να παρεκκλίνετε από τις επιδιώξεις σας. Με λίγα λόγια δεν κάνετε εκπτώσεις.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved