Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 5 έως 8 Απριλίου

Ποτέ μην παρακαλάς για κάτι που έχεις τη δύναμη να το κερδίσεις.

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 5 έως 8 Απριλίου

Ο ενεργός Άρης καθιστά εξαιρετικά επίκαιρη τη ρήση του Θερβάντες και το μόνο που σου μένει είναι να διεκδικήσεις και να προσπαθήσεις με τον τρόπο που αρμόζει στον δικό σου Άρη. Πύρινος, υδάτινος, γήινος ή αέρινος, αρσενικός ή θηλυκός, ο Άρης σου ξέρει πώς να μετατρέψει την ενέργεια σε έργο, ξέρει πως θα σε βάλει να κάνεις σήμερα όλα εκείνα που ανέβαλες χθες, προχθές... Είτε με το καλό, είτε με το ζόρι.

Δράσε, λοιπόν, κινητοποιήσου, αποφάσισε. Έχεις εξ άλλου την ευκαιρία να πετύχεις το ακατόρθωτο, να σπάσεις κάθε ρεκόρ, να καμαρώσεις με τον εαυτό σου.
Αυτή είναι η εντολή και μην την παρακούσεις, γιατί τότε ο θεός του πολέμου θα έρθει να σε βρει στον ραχάτι σου κι αυτό σίγουρα δεν θα σου αρέσει.

Μόνον μην σε πιάσει η φούρια κι αρχίσεις να παριστάνεις τον δεκαθλητή ύστερα από μήνες ή και χρόνια απραξίας. Το κορμί σου θα μοιάζει με σκόρπια διαδήλωση... Ούτε να πιάσεις τους άλλους από το λαιμό επειδή δεν γίνεται το δικό σου. Ξέρεις, μια σπίθα αρκεί για να φέρει την καταστροφή, μια στραβοτιμονιά αρκεί για να ρίξεις το καράβι σου στα βράχια.
Αν θέλεις, παίξε με τις «κόκκινες γραμμές», τις δικές σου ή των άλλων αλλά μην τις περάσεις.

Κι αντίστροφα, αν σου φωνάξουν, αν σε προκαλέσουν, χαμογέλασε, αφού ύστερα από λίγο πάλι φίλοι θα είστε. Όπως τότε που ήσουν παιδί και μάλωνες και φίλιωνες.
Κι αν χτυπήσεις ή πονέσεις, να ξέρεις ότι θα περάσει γρήγορα.
Θυμήσου και το «σκύλος που γαβγίζει, δεν δαγκώνει».

Όσο για τους δυστυχείς, που με κάθε ευκαιρία πασχίζουν να αποδείξουν την έωλη υπέροχή τους, είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να σε προσβάλουν, να σε παραβιάσουν, να θίξουν τα ιερά και τα όσια σου. Σίγουρα θα αντιδράσεις, πρόσεξε όμως τους τρόπους σου. Ο Άρης θα σε σπρώξει να αυτοδικήσεις κι άντε μετά να βρεις το δίκιο σου.

Είσαι ανεξάρτητος, ανυπότακτος, ελεύθερος κι αυτό κανείς δεν μπορεί να σου το πάρει. Κι αν έμαθες να ζεις μες στην σκλαβιά καιρός είναι να ξεσηκωθείς. Όμορφα κι απλά.

Σαν το αγέρι που δεν πιάνεται.
Σαν τη φωτιά που μαγνητίζει
Σαν το νερό που κυκλώνει
Σαν τη γη που τραντάζεται για να πετάξει από πάνω της τα σκουπίδια.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved