Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/4 έως 5/4

Σελήνη στους Διδύμους – Όσα τολμάει το μυαλό, να τα τολμά και η γλώσσα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/4 έως 5/4

Υποδεχόμαστε ένα επικοινωνιακό διήμερο όχι όμως με τη μορφή του καταρράκτη αλλά με εκείνη της πηγής, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 3/4 στις 2.48 το μεσημέρι.

Ωστόσο η πηγή είναι αστείρευτη και έτσι βρίσκουμε ευκαιρία να επικοινωνήσουμε τα θέματά μας, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο ικανοποιητικά.

Στις 4/4 στις 2.58 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μπερδεύει τις σκέψεις και οι συζητήσεις μπλέκονται σαν κουβάρι. Το πιθανότερο είναι να μη βγει άκρη στην απόπειρά μας να ξεκαθαρίσουμε ένα θέμα, ενώ το διάστημα αυτό δεν είναι κατάλληλο για να μιλάμε, αλλά για να κάνουμε σκέψεις, που αργότερα θα αναθεωρηθούν.
Στις 2.41 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το πρωί ως νωρίς το απόγευμα, δίνει στην ημέρα έναν ζωηρό τόνο και διάθεση για συναντήσεις και ραντεβού προκειμένου να συζητήσουμε θέματα που μας απασχολούν.
Οι μετακινήσεις πολλές και συχνές, ενώ το διάστημα προσφέρεται για να τρέξουμε υποθέσεις που βασίζονται σε δημόσιες σχέσεις.
Στις 6.57 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ήλιο, συνεχίζει την εύνοια ως το βράδυ προς οποιαδήποτε επιδίωξη που έχει να κάνει με κλείσιμο συμφωνίας και οργάνωση ενός σχεδίου.

Στις 5/4 στις 5.46 τα ξημερώματα η αρμονική όψη με τον Άρη ανοίγει την ημέρα και την επηρεάζει ως αργά το μεσημέρι, με έντονη δραστηριότητα, ζωντάνια και υπερκινητικότητα.
Λες και έχουμε μεταφέρει τις επιθυμίες μας σε ένα Σάββατο και προσπαθούμε να τις εκπληρώσουμε όλες.
Κέφι και αισιοδοξία επικρατούν, όρεξη για δουλειές ακόμα και γι αυτές που βλέπουμε σαν αγγαρεία, ενώ προσωπικές επαφές με φίλους είναι αδύνατον να λείψουν από το πρόγραμμα.
Στις 5.55 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή, φέρνει μια αναστάτωση στο βραδινό μας πρόγραμμα. Μια τάση δυσαρέσκειας, μια κακή επιλογή, μια ευμετάβλητη διάθεση ή μια ατυχής έκφραση μπορεί να χαλάσει το βράδυ.

Στις 6/4 πλέον και μόλις 40' μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για ένα εντελώς αντιφατικό συναισθηματικά διήμερο, με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι, Κριοί και Λέοντες βρίσκεστε σε καλή διάθεση και όλα δείχνουν πως θα επιδιώξετε πολλές συζητήσεις και συναναστροφές. Μην ξεχνάτε μόνο το ζητούμενο και σπαταλιέστε ασκόπως.

Ιχθύες και Παρθένοι έχετε ένα πρόβλημα έκφρασης σε αυτά που επιδιώκετε και μπερδεύετε και εσάς και τους άλλους. Δεν καλοδέχεστε τις εκπλήξεις για αυτό φροντίστε να μην συμβούν.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, μπορεί να μην καίγεστε για κοινωνικές εκδηλώσεις και διασκεδάσεις, αλλά δέχεστε τις καλές προτάσεις και ακολουθείτε πρόθυμα. Ωστόσο η επικοινωνία σας ακολουθεί πιο μυστικές οδούς.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved