Το πάρε-δώσε των άστρων, από 3/4 έως 6/4

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 3/4 έως 6/4

Πέμπτη 3/4

Το τέλος ενός κύκλου

Ίσως να το κατάλαβες ήδη αλλά ο Πλούτωνας είναι ακόμη εδώ. Και μαζί του κουβαλάει τα όσα γίνονται εν κρυπτώ και φορτώνονται στην καμπούρα σου χωρίς να σε ρωτήσει κανείς. Η διαπλοκή και τα «στημένα» είναι -αν δεν το ξέρεις- ένα αναπόσπαστο κομμάτι του «όμορφα κι αγγελικά πλασμένου» κόσμου μας κι αν συνεχίσεις να πηγαίνεις με τον σταυρό στο χέρι, τα ψωμιά σου είναι λίγα. Καλό είναι λοιπόν να ψάξεις, να «σκάψεις» και να υποψιαστείς, αφήνοντας κατά μέρος την αθωότητα σου. Κι αν είσαι τυχερός θα πέσεις με τη μια πάνω στη βρωμιά γλυτώνοντας τα χειρότερα. Το αν θα τα αποκαλύψεις, το αφήνω πάνω σου, να ξέρεις όμως ότι θα ανοίξεις μεγάλες παρτίδες με τους κακούς. Υπάρχει βέβαια και η εκδοχή του να ενταχθείς στον μηχανισμό τους, πουλώντας την ψυχή σου για μια εξυπηρέτηση αλλά ξέρεις ότι κι αυτό δεν θα έχει καλό τέλος. Εκεί ισχύει το «άπαξ σκλάβος, για πάντα σκλάβος». Αν λοιπόν σου τύχουν τα πολύ δύσκολα και βρεθείς στο μηδέν, είναι προτιμότερο να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου και να ξεκινήσεις από την αρχή. Και εννοείται μείνε μακριά από οικονομικές δραστηριότητες που δεν μπορείς να ορίσεις ή ακόμα χειρότερα, τις ορίζουν άλλοι κι εσύ είσαι το πρόβατο. Μαύρο ή άσπρο, δεν έχει σημασία, αφού στο τέλος όλα σφάζονται.

Παρασκευή 4/4

Απαιτούνται γρήγορα αντανακλαστικά

Λίγο η Δήμητρα, λίγο ο Ερμής σου δίνουν την ευκαιρία να επικοινωνήσεις τους οικονομικούς καημούς και τους αναστεναγμούς σου, βρίσκοντας μια ανέλπιστη συμπαράσταση. Οι δημόσιες σχέσεις είναι το παν σε αυτή τη ζωή κι ας είσαι κατά τα άλλα άχρηστος/η. Μπορείς να συνεργαστείς κιόλας αν έτσι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για σένα. Σε μια πιο εμπορική κατεύθυνση, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε σχετίζεται με την προώθηση των ιδεών ή των προϊόντων σου. Το σύμπαν σε πάει κι είναι κρίμα να αδιαφορήσεις. Ίσως πρέπει ακόμη να ακούσεις τη φωνούλα που σε προτρέπει να τα ρισκάρεις όλα σε μια ζαριά. Εντάξει, όχι όλα αλλά ο Άρης σου λέει ότι αξίζει να προσπαθήσεις. Ο τολμών νικά, μόνο μην κάνεις καμιά αποκοτιά, που είναι «για της φυλακής τα σίδερα». Και να προσέχεις τις αποκοτιές των άλλων, είτε των πεινασμένων, είτε των αρπακτικών. Ο φίλος σου ο Άρης σου λέει ακόμη να μην αγοράσεις κάτι που σπάει ή σκίζεται εύκολα κι αν σε τρώει το χέρι σου μπες σε ένα κατάστημα με εργαλεία, βίδες και μαχαίρια. Εκεί είναι το βασίλειο του Άρη και θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα. Κι αν δεν είσαι τεχνικός-τεχνίτης, πάλι καλά σου. Ποτέ δεν είναι αργά για να βγάλεις τον μαστροχαλαστή που κρύβεται μέσα σου.

Σάββατο 5 και Κυριακή 6/4

Με γνώμονα τη λογική

Επιτέλους λίγη ηρεμία. Ό, τι ξόδεψες, ξόδεψες, ό, τι πήρες, πήρες. Τώρα ήρθε η ώρα της περισυλλογής και της οργάνωσης. Βάλε κάτω λοιπόν έσοδα-έξοδα, φώναξε λογιστάδες και γραφιάδες ή αν δεν θες να σε ζαλίσουν με τις ευρεσιτεχνίες του Στουρνάρα, κάντο μόνος σου. Μόνο που τις λεπτομέρειες δεν μπορείς να τις αψηφήσεις σε καμία περίπτωση, αφού αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά. Και μπορεί να έχεις επιπλέον μπελάδες αν ψωνίζεις, χωρίς να δεις την ούγια, όπως έλεγε μια παλιά διαφήμιση, ή αν υπογράφεις χωρίς να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα. Αν πάλι σου μπει η ιδέα να αγοράσεις κάτι που συνάδει με την τελευταία λέξη της επιστήμης, μην διστάσεις. Digital και... κοιμήσου ήσυχος/η. Είτε αμερικάνικο είναι, είτε κινέζικο, την δουλειά του το «μαραφέτι» θα την κάνει.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved