Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/4 έως 3/4

Σελήνη στον Ταύρο – Κόκκινη γραμμή στις επιπόλαιες κινήσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/4 έως 3/4

Με την παρόρμηση καρφιτσωμένη σαν αξεσουάρ στο ρούχο μας, η Σελήνη μετά την υπαινικτικότατη Νέα της φάση, περνάει στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα 1/4 στις 8.21 το πρωί.
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης ξεκινά με την αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στις 7.38 το απόγευμα, όψη που επηρεάζει όλη την ημέρα, κάνοντάς μας να αναπολούμε τρόπους για να έρθουμε σε επαφή με όσα μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς.
Η ημέρα έχει διάθεση εξασφάλισης και οι κινήσεις μας θα είναι ανάλογες.
Επισκέψεις σε τράπεζες, διακανονισμοί, διευθετήσεις, επιδιορθώσεις, επισκευές, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, διαπραγματεύσεις και γενικότερα επιδίωξη υλικών και συναισθηματικών απολαβών, είναι όσα προτρέπει αυτή η ημέρα.

Στις 2/4 στις 4.55 τα ξημερώματα η αρμονική όψη με τον Δία και λίγο αργότερα στις 8.30 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα σηματοδοτούν την ημέρα, συνεχίζοντας την προηγούμενη διάθεση, αλλά με πιο έντονο και επίμονο τρόπο.
Από το πρωί βρισκόμαστε σε υπερδιέγερση, επιθυμώντας να κάνουμε πολλά.
Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθούμε με τα φυτά στη βεράντα ή στον κήπο μας, να διακοσμήσουμε τους χώρους μας, να κάνουμε λίστες για τις ανάγκες του εξοχικού ή του χώρου διαμονής μας και γενικότερα ως το βράδυ, να έρθουμε πιο κοντά στην ικανοποίηση των αναγκών μας.

Στις 3/4 και μόλις 7' μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας κάνει να σκεφτόμαστε πρακτικά, μεθοδικά και νοσταλγικά.
Συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων γίνονται μέσα σε εποικοδομητικό και ευχάριστο κλίμα.
Λίγο αργότερα στις 12.54 μετά τα μεσάνυχτα η κορύφωση της αντίθεσης με τον Κρόνο που επηρεάζει και αυτή από το προηγούμενο βράδυ, υπενθυμίζει πως η στάση μας απέναντι στις επιδιώξεις και στις συζητήσεις μας θα πρέπει να είναι ώριμη και κατασταλαγμένη, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.
Στις 9.42 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Αφροδίτη έρχεται να ανακινήσει κάποιες ανασφάλειες, που καλό θα ήταν να καταγραφούν.
Στις 2.48 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους για έναν ανιχνευτικό επικοινωνιακό γύρο.

Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Ιχθύες, οργανωθείτε σε ότι αφορά τις ανάγκες σας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας και διεκπεραιώστε θέματα που σας απασχολούν.

Λέοντες και Υδροχόοι, χρειάζεται να βάλετε προτεραιότητες, να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να τακτοποιήσετε τα θέματά σας ευθέως και χωρίς παρεκτροπές.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες οι καθυστερήσεις σαν ενοχλούν και σας χαλάνε τη διάθεση, ωστόσο συνεχίστε να κινείστε πρακτικά και μεθοδικά, χωρίς παρόρμηση και αναίτιες βιασύνες.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved