Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/3 έως 1/4

Σελήνη στον Κριό – Η Νέα Σελήνη της αιφνίδιας αφύπνισης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/3 έως 1/4

Η τελευταία Κυριακή του μήνα επιφυλάσσει εκπλήξεις, αιφνίδιες αλλαγές και έναν εσωτερικό ξεσηκωμό, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 30/3 στις 4.55 τα ξημερώματα.
Ακόμα και τα ρολόγια μας έχουν κινητοποιηθεί και έχουν πάει μια ώρα μπροστά, καθώς αυτή η λέξη επικρατεί στην κυριολεξία.

Από το πρωί έως το βράδυ η ανησυχία διαδέχεται την ανυπομονησία, η διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη και ψάχνει πρωτότυπους τρόπους να ικανοποιηθεί, η δραστηριότητα είναι έντονη και όλα γύρω εστιάζονται σε ένα νέο ξεκίνημα, ακόμα και αν πρόκειται να βγάλουμε τα ανοιξιάτικα ρούχα μας από το πατάρι.
Στις 9.44 το βράδυ η κορύφωση της συνόδου με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα φάση της Σελήνης, η οποία από τη μία μας γεμίζει ενεργητικότητα και ζωντάνια, από την άλλη μας εξωθεί σε επαναστατικές κινήσεις και συμπεριφορές.

Στις 31/3 πλέον και μόλις 8' μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει ώρες πριν, μας κάνει υπερβολικούς, δοτικούς, απαιτητικούς και αρκετά ψυχαναγκαστικούς.
Στις 1.45 η σύνοδος με τον Ουρανό που επίσης επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, παρατείνει το ξύπνιο μας εφόσον μας κρατά σε υπερδιέγερση, ενώ στις 3.47 η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα συμβάλλει σε μια επίμονη συμπεριφορά, που κρύβει μέσα της την επιθυμία για μεταμόρφωση και αντικατάσταση των δεδομένων.
Το πρωί της Δευτέρας εξακολουθεί να είναι γεμάτο ένταση και επιθυμία να ξεκινήσουμε κάτι, να ξεπεράσουμε τα όρια των δυνατοτήτων μας και να χαράξουμε μια νέα πορεία.
Άκρως δραστήριο το πρωινό μας σε κάθε επίπεδο, ενώ στις 6.21 το απόγευμα η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον ανάδρομο Άρη που επηρεάζει από το μεσημέρι ως το βράδυ, αυξάνει τις υποχρεώσεις αλλά και τον εκνευρισμό για την αλλόκοτη εξέλιξή τους.
Η μέρα αυτή μπορεί να είναι γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και συμβάντα, ενώ κακοί υπολογισμοί μπορεί να δημιουργήσουν θυμό και επιθετικότητα.
Στις 11.06 το βράδυ η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα έρχεται σαν βάλσαμο να καλμάρει την αναστάτωση και να μας δείξει το δρόμο της απόδρασης σε διασκέδαση, ψυχαγωγία, καλή παρέα και συναισθηματικές ανταλλαγές.

Στις 1/4 στις 8.21 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο με φανερή την επίδραση της Νέας της φάσης, που τώρα βιώνεται υπολογίζοντας το συμφέρον μας και όχι παρορμητικά και χωρίς διακρίσεις.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, βρίσκεστε πολύ κοντά στο να κόψετε το νήμα του τερματισμού και να τρέξετε γρήγορα προς μια νέα αφετηρία. Κρατείστε όμως δυνάμεις γιατί οι αλλαγές που επιζητάτε δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε αναστάτωση και άγχος.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες, αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να μπουν όλα και όλοι στη θέση τους. Ενεργείτε σωστά προς πάσα κατεύθυνση και διεκδικείτε μόνο όσα έχουν πραγματική αξία. Οι ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές είναι άφθονες.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι αν δεν προσκολληθείτε στο παρελθόν και εγκαταλείψετε πείσματα και εμμονές, η ωριμότητά σας θα σας ανταμείψει με μια καινούργια και λαμπερή πραγματικότητα.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved