Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 29/3 έως 1/4

Πολυπολιτισμικός έρωτας

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 29/3 έως 1/4

Είναι από τις φορές που πραγματικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Στους ουρανούς γίνεται το... έλα να δεις, με τους περιπλανώμενους φίλους μας να συνωστίζονται και να σπρώχνονται για το ποιος θα μας επηρεάσει πιο αποφασιστικά.

Ερωτικά, οικονομικά, επαγγελματικά, όλα παίζουν κι εδώ αν ψάχνετε για περισσότερες λεπτομέρειες, θα σας παραπέμψω στα «SOS της εβδομάδος».
Το θέμα είναι πως ο Άρης, ο Δίας, η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Κρόνος, η Έρις, η Δήμητρα, ο Ουρανός κι ο Χείρωνας, δημιουργούν μια χάβρα αντικρουόμενων ενεργειών και τάσεων και το μόνο που βγάζει νόημα είναι πως ό, τι κι αν γίνει, αποκλείεται να είναι... μόνιμο!

Στα ερωτικά πάντως, η δόλια η Αφροδίτη πασχίζει να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, ξεκινώντας από τα κλασικά: Αγκαλιές φιλιά και όρκοι, δίνουν αρχικά την εντύπωση ότι όλα πηγαίνουν πρίμα. Αναζωπυρώνονται μάλιστα και κάποιοι παλιοί έρωτες, στο πνεύμα του «παπούτσι από τον τόπο σου...».
Υδροχόοι, Ιχθύες, Παρθένοι, Λέοντες και Καρκίνοι απολαμβάνουν πρώτοι τις... δέκα ώρες ευτυχίας που τους αναλογούν, δεν αργεί όμως να πιάσει δουλειά ο Άρης.

Κριοί, Ζυγοί αλλά και οι Δίδυμοι που πάνε με όλα, μπαίνουν δυναμικά στο κόλπο, ανακατεύοντας την ζωή τους και τις ζωές των άλλων. Δεν αργούν να «τα πάρουν» κι οι Παρθένοι, που από την αθώα «Αλίκη στο ναυτικό» κι από το «κορίτσια, ο στόλος», πέρασαν ξαφνικά στο «Μεροκάματο του τρόμου». Μετά τους ναύτες και τις ναυτοπούλες, μικρόβια και ιοί τους πολιορκούν στενά, σε στυλ φύγε εσύ, έλα εσύ...

Τίποτε όμως δεν δείχνει ικανό να διαγράψει το ερωτικό κάλεσμα των ουρανών.
Κανόνες και ήθη ετών από τη μια καίγονται στη φλόγα της επιθυμίας κι από την άλλη συντρίβονται μπροστά στο δέλεαρ του συμφέροντος. Αισθηματίες, πραγματιστές και... δαιμονισμένοι γίνονται κουλουβάχατα, προσδίδοντας εν δυνάμει στην ερωτική-σεξουαλική ζωή μας διαστάσεις που θα ζήλευαν κι οι διαβόητοι πρώτοι διδάξαντες του είδους. Ο Καλιγούλας, η Ποπαία, η Λουκρητία Βοργία, ο Μαρκήσιος ντε Σαντ, ο Καζανόβα και τα άλλα παιδιά μας κοιτάζουν από εκεί που βρίσκονται και φουσκώνουν από υπερηφάνεια!

Το πάρτι ωστόσο δεν κρατά για πολύ, αφού ο μπάρμπα Κρόνος επιστρέφει εσπευσμένα για να επιβάλλει την τετραγωνική του τάξη και να μας θυμίσει την ενδεκάτη εντολή: Ου μπλέξεις!
Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, αναγκάζονται να διαλέξουν πρώτοι. Ή με τον αστυφύλαξ ή με τον χωροφύλαξ... Ακολουθούν τα λοιπά ζώδια, με καημούς και αναστεναγμούς.
Όχι πως θα είναι όλοι δυσαρεστημένοι. Κατ' αρχήν οι απανταχού δεσμευμένοι μπορούν να ελπίζουν στο... τρεμπλ, ήτοι σύζυγος, ερωμένη-εραστής και κανένα «φιλικό» άμα λάχει.
Επίσης τα περήφανα γηρατειά μπορούν να πανηγυρίζουν, αφού ο «Παππούς» τους φέρνει πεσκέσι αγόρια και κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά, που ανταλλάσσουν τη φρεσκάδα τους με την ωριμότητα.

Εκεί όμως που αρχίζουν να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους σύμφωνα με τα σεπτά ήθη της κοινωνίας μας, κατά Δευτέρα μεριά σκάνε μύτη ο Δίας με τον Ουρανό, που δεν σηκώνουν δεσμεύσεις και όρια. Και το μίγμα είναι πράγματι εκρηκτικό, όσο και τυχοδιωκτικό : Ο «Χοντρός» μας χαλαρώνει κι ο «Αιρετικός» μας απελευθερώνει, κάνοντας τον Κρόνο να σκάσει από το κακό του.
Οι πρώτοι που χαίρονται βέβαια είναι οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, που κατέχουν άριστα την τέχνη της ασφαλούς επανάστασης. Αυτοί βγάζουν τις διακηρύξεις τρώγοντας και πίνοντας κι οι άλλοι τσακίζονται να τις υλοποιήσουν.

Κι εδώ που φτάσαμε, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι (!) ανεμίζουν το λάβαρο της επανάστασης, ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία. Γιατί γνωρίζουν καλά ότι αν δεν πάνε εκείνοι στο βουνό, τότε θα πέσει να τους πλακώσει.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved