Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/3

Σελήνη στους Ιχθύες – Λίγο πριν πέσουμε ξαφνικά από την αιώρα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/3

Ένα ανοιξιάτικο χαλαρωτικό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, σήμερα 28/3 στις 2.11 μετά τα μεσάνυχτα.

Το διήμερο αυτό μπορεί να αρχίζει και να τελειώνει με αρμονικές όψεις της Σελήνης, αλλά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό περιμένει να υποδεχτεί την μετέπειτα συμμετοχή της, σε ένα πλανητικό κουαρτέτο, που θα κάνει πολλούς να ανατριχιάσουν.
Ως τότε, αρχικά η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στις 12.27 το μεσημέρι που επηρεάζει από το πρωί ως το απόγευμα, μας ενθαρρύνει για δημιουργικές και καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, αφαιρώντας την ένταση και ωθώντας μας σε ευεργετικές δραστηριότητες που χαρίζουν ευεξία.
Επιπλέον η ευαισθησία πλεονάζει, οδηγώντας μας εύκολα σε φιλανθρωπίες, στήριξη, αλληλοβοήθεια , ονειροπόληση, χαλάρωση και συμπαράσταση, που επικρατούν αυτές τις ώρες.
Στις 8.42 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει την ημέρα με μια ισχυρή διαίσθηση να μας εστιάζει κάπου, ενώ ευγενικές συμπεριφορές, καλοπροαίρετες κινήσεις, συγκατάβαση και σύμπνοια, είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του βραδιού.
Το βράδυ αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία με τις όψεις που ακολουθούν, κάνοντας πιο σημαντική την ανάγκη να σκεφτούμε κάποια θέματα και να εστιάσουμε σε αυτά.

Στις 29/3 μόλις 26' μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας αφοσιώνει σε ένα σκοπό ή ένα στόχο.
Στις 2.20 μετά τα μεσάνυχτα η συνάντηση με τον Ερμή μας ενεργοποιεί ώρες πριν στο να προετοιμάσουμε τις επιθυμίες μας είτε συζητώντας τις με τον εαυτό μας, είτε με δικούς μας ανθρώπους. Οι συζητήσεις αυτό το βράδυ μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα διαφωτιστικές και χρήσιμες.
Στις 3.44 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Κρόνο ανοίγει και κλείνει την ημέρα με διάθεση συγκέντρωσης, ώριμων συμπεριφορών και περισυλλογής.

Στις 30/3 στις 4.55 τα ξημερώματα, η ώρα έχει ήδη γίνει θερινή, η μέρα μεγαλώνει και μαζί με αυτήν μεγαλώνουν και τα απωθημένα μας, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό για τη Νέα της φάση που θα σηματοδοτήσει πολλά.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, διαισθάνεστε πως για κάποιο λόγο θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Η τάση σας για δημιουργία και προσφορά θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει.

Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να αντιληφθείτε σωστά τα σημάδια και να μην παρερμηνεύετε τις καταστάσεις. Κρατήστε το μυαλό σας καθαρό χωρίς άσκοπες παρεμβολές.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μετατρέψτε την αναστάτωση που σας περιβάλλει ανά στιγμές σε εποικοδομητική σκέψη και ενεργήστε πριν από εσάς για εσάς.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved