Το πάρε-δώσε των άστρων, από 27/3 έως 30/3

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 27/3 έως 30/3

Πέμπτη 27/3

Να κινείται το χρήμα...

Η «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Ήλιου με τον τροπικό Ερμή αναμένεται να συμβάλει και σε μια οικονομική κινητικότητα, είτε σε μια διερευνητική κατεύθυνση (έρευνα αγοράς, πληροφόρηση κλπ), είτε για την κάλυψη άμεσων αναγκών, ιδιαίτερα σε σχέση με τεχνικά θέματα. Στο «πλάνο» βρίσκονται επίσης τα συμβόλαια κάθε είδους, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για την διαφήμιση και προώθηση ιδεών και προϊόντων.
Ειδική μνεία όμως, οφείλω να κάνω και στην αντίθεση του Άρη με την Έριδα, μια «πολεμική» όψη που θα μας επηρεάσει όλες αυτές τις ημέρες και έχει αρκετές οικονομικές παραμέτρους. Όσον αφορά στα έξοδα, προηγούνται είτε εκείνα που γίνονται για ιατρικούς-θεραπευτικούς λόγους, είτε προς επιδιόρθωση ζημιών τεχνικής φύσεως. Κατ' επέκταση, οι επαγγελματίες του είδους μπορεί να επωφεληθούν από τις συγκυρίες.
«Πολεμικό» αναμένεται να είναι το κλίμα στα εργασιακά, όπου μπορεί να προκύψουν έντονες διαμάχες σχετιζόμενες και με μισθολογικά θέματα. Από την άλλη πλευρά, η όψη εξυπηρετεί άριστα κάθε είδος εργασίας που είναι μεν προσωρινή (ίσως και βαριά) αλλά μπορεί να αποφέρει σημαντικά έσοδα.

Παρασκευή 28/3

Εμπλοκή των οικονομικών με τα συναισθηματικά

Με δεδομένη την... πανδαισία όψεων του τριημέρου οι τάσεις είναι πολλές και ποικίλες, θα σταθώ όμως περισσότερο σε εκείνα που πρέπει να προσέξουμε..
Κατ' αρχήν, η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες του σπιτιού μας και μπορεί να συμβάλλει στην ανεύρεση παλιών αντικειμένων αξίας ή ακόμη και «θαμμένων» χρημάτων. Από την άλλη πλευρά, η όψη δεν μας βοηθά να λειτουργήσουμε με καθαρό μυαλό, αφού προτάσσει συναισθηματικά κριτήρια. Έτσι δεν αποκλείεται να προβούμε σε κινήσεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσουμε.
Το μεγάλο... πάρτι όμως γίνεται με τις όψεις της Αφροδίτης, η οποία εκ φύσεως συνδέεται με τα οικονομικά. Και μπορεί το τρίγωνο της με τον Άρη να μας εξωθεί σε έναν σχετικά έντονο τρόπο ζωής, συνοδευόμενο από αυξημένα έξοδα, στον αντίποδα όμως το άμεσα προσεχές τετράγωνό της με τον Κρόνο δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά. Και πολύ φοβάμαι μήπως κάποιες «αλόγιστες» σπατάλες, που υπαγορεύονται από το συναίσθημα μας, σκοντάψουν τελικά στον «τοίχο» της αναγκαιότητας ή αποδειχθούν «τζούφιες» σε σχέση με τις προσδοκίες μας. Ας συγκρατηθούμε λοιπόν γιατί το Σ/Κ δεν θα είναι εύκολο.

Σάββατο 29 και Κυριακή 30/3

Αναγκαίες περικοπές

Ο Κρόνος έχει βαλθεί να μας... χαλάσει τη διάθεση αλλά εδώ ισχύει το «ανάγκα και θεοί πείθονται». Μέσα στις πολλές όψεις και τάσεις των ημερών, το τετράγωνό του με την Αφροδίτη, μας προειδοποιεί να προνοήσουμε για κάποια έκτακτα έξοδα, συγκρατώντας παράλληλα τον όποιο παρορμητισμό μας. Εδώ ως αναγκαία έξοδα νοούνται κι εκείνα που έχουν σχέση με την εμφάνιση και την δημόσια εικόνα μας, όπου θα πρέπει να αναζητήσουμε μια συμβιβαστική λύση. Πριν βαλθούμε δηλαδή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας «must» εμφάνισης, ξοδεύοντας τα μαλλιά της κεφαλής μας, ας δούμε μήπως μπορούν να μας καλύψουν φίλοι και γνωστοί.
Όπως κι αν έχει καλό είναι να αποφύγουμε τις σημαντικές αγορές, αφού εκτός των άλλων, το προϊόν που θα αγοράσουμε δεν θα είναι καλής ποιότητας. Οι πιο άτυχοι πάντως είναι πιθανόν να χάσουν χρήματα, είτε ύστερα από μια άστοχη επένδυση, είτε εξ αιτίας της απροσεξίας τους.
Τέλος, σε ένα διαφορετικό μέτωπο, ο Χείρωνας, ο οποίος είναι ακόμη ενεργός, μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις στα περιουσιακά θέματα ή οτιδήποτε σχετίζεται με τον οικιακό εξοπλισμό. Σε αυτήν την κατεύθυνση το πρώτο μας μέλημα θα πρέπει να είναι τι παλιό έχουμε και μπορεί να αξιοποιηθεί.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved