Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 26/3

Σελήνη στον Αιγόκερω – Απ' τα ψηλά στα χαμηλά και απ' τα πολλά στα λίγα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 26/3

Μετά από ένα δυναμωτικό Σαββατοκύριακο σαν γερή δόση βασιλικού πολτού στο στόμα, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 23/3 στις 10.03 το βράδυ.


Στις 24/3 πλέον στις 3.46 μετά τα μεσάνυχτα, η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ αργά, μας επαναφέρει σε πιο ήρεμες και συντηρητικές επιλογές.
Στις 8.27 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει την εβδομάδα με τάση να σκεφτούμε πριν πράξουμε, ιεραρχώντας τις προτεραιότητές μας.
Η αρμονική όψη με τον Ερμή στις 11.56 το μεσημέρι, βοηθάει τις συναλλαγές μας, ενώ η επικοινωνία μας γίνεται σαφής, μεταδοτική και αξιόπιστη.
Στις 4.45 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Δία εντείνει τη δυσανεξία σε ανθρώπους που δεν θέλουμε να συναντήσουμε, καθώς και μια γενικότερη αδιαφορία για το τι γίνεται γύρω μας, φροντίζοντας να αισθανθούμε εμείς καλά σε ότι κάνουμε.
Στις 6.26 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό μας εξάπτει περισσότερο όσο προχωρά το βράδυ, κάνοντάς μας απόμακρους, απαιτητικούς και ψυχρούς.
Μια ανικανοποίητη τάση μας περιβάλλει, ψάχνοντας να το διαφορετικό.
Στις 8.56 η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Πλούτωνα κλείνει το βράδυ με ένταση, μονομανία και καταναγκαστικές συμπεριφορές.
Η διάθεσή μας δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε προστριβές και να μην ανακινήσουμε θέματα.


Στις 25/3 ημέρα της μεγάλης αργίας, η αρμονική όψη με τον Κρόνο στις 12.57 το μεσημέρι, προκαλεί αίσθηση αδράνειας χωρίς διάθεση να κάνουμε πολλά, ωστόσο η στάση μας είναι ώριμη και γεμάτη κατανόηση. Η έλλειψη ενέργειας είναι αυτή που μας στερεί το χαμόγελο από το πρωί.
Στις 2.34 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Άρη, μας κάνει ως το απόγευμα να μην εκπέμπουμε δραστηριότητα, λες και ξέρουμε εξ αρχής πως κάθε μας απόπειρα θα πέσει στο κενό.
Το βράδυ θα συνεχιστεί μάλλον νωθρά και ίσως με κάποιους προβληματισμούς, ως τις 26/3 πλέον, που 39΄ μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο.


Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, δοκιμάστε να κάνετε κάτι πρωτότυπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον και θα τονώσει την ενέργειά σας και μην ασχολείστε με ότι και όσους σας ενοχλούν είτε δικαίως είτε αδίκως.
Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι είστε οι μόνοι που μπορείτε να χειριστείτε τις ξινές συμπεριφορές των γύρω σας, χωρίς να αγανακτείτε και κάνοντας αυτό που θέλετε.
Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες η διάθεσή σας μεταβάλλεται διαρκώς ενώ επιζητάτε να ανταποδώσετε και το καλό αλλά και το κακό. Μην αναλώνεστε με μικρόψυχες συμπεριφορές.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved