Το πάρε-δώσε των άστρων, από 24/3 έως 26/3

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 24/3 έως 26/3

Δευτέρα 24/3

Μάτια και στην... πλάτη!

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα εξακολουθεί να είναι ενεργή, «απαιτώντας» την επαγρύπνηση μας. Και πέρα από τα λάθη ή τις αβλεψίες μας, που μπορεί να μας στοιχίσουν οικονομικά, καλό είναι να έχουμε τον νου μας για διάφορες... πονηριές, που μπορεί να παιχτούν στην πλάτη μας.
Θυμίζω ότι ο Ποσειδώνας «απεχθάνεται» τις αγοραπωλησίες και την έννοια της ιδιοκτησίας, οπότε ας μην πάμε... κόντρα στο ρεύμα. Ειδικά για τις αγορές μας θα πρέπει να προσέξουμε την γνησιότητα τους, ενώ σε κάθε περίπτωση αυτά που θα αγοράσουμε κινδυνεύουν να χαθούν. Αντίθετα, μπορούμε άφοβα να χαρίσουμε χρήματα ή αντικείμενα σε κάποιον/α που τα χρειάζεται.

Τρίτη 25/3

Δημόσιες σχέσεις

Η εορταστική αργία συμπεριλαμβάνει και τους... ουρανούς, που δεν έχουν να επιδείξουν κάτι το νέο. Ωστόσο σταδιακά θα αρχίσουν να εμφανίζονται προοπτικές συνεργασιών και η ημέρα μπορεί να αξιοποιηθεί με μια πρώτη βολιδοσκόπηση ή επαφή, που θα στρώσει τον δρόμο για μετέπειτα. Γενικά η έμφαση πέφτει στις δημόσιες σχέσεις, η βελτίωση των οποίων θα συμβάλλει στο να βρεθούν λύσεις και «άκρες».

Τετάρτη 26/3

Η ισχύς εν τη ενώσει

Η «κρυφή» αντίθεση του τροπικού Ήλιου με την αστρική Δήμητρα, ευνοεί συνεταιρισμούς και συνεργασίες, όπως επίσης και κάθε κίνηση προώθησης-διαφήμισης. Ακόμη, οι συσκέψεις υψηλού επιπέδου, μπορούν να δώσουν λύσεις εκεί που δεν υπήρχαν. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, η γενική τάση είναι να βελτιώσουμε οτιδήποτε σχετίζεται με την δημόσια εικόνα μας, ώστε να γίνουμε περισσότερο αρεστοί και να επιτύχουμε ευκολότερα τους στόχους μας. Κι όσον αφορά στους επαγγελματίες, σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η συμμετοχή σε μια εκδήλωση-έκθεση, μέσω της οποίας θα αυξήσουν το πελατολόγιο τους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved