Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22 έως 25 Μαρτίου

Υπέροχες ημέρες

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22 έως 25 Μαρτίου

Άγχος, σκοτούρες, αγωνία, πόνος; Όχι ευχαριστούμε!

Ο φιλεύσπλαχνος Ποσειδώνας κόντρα στα προβλήματα των καιρών μας σφαλίζει τα μάτια μπροστά στην ασχήμια και μας ανεβάζει ευγενικά στο Δέντρο των Ευχών.
-Ονειρέψου... Ευχήσου και θα γίνει, ψιθυρίζει στο παιδί που κρύβεται μέσα μας, πάντα πρόθυμο να πιστέψει σε πρίγκιπες και βασιλοπούλες, σε νεράιδες και ξωτικά.
Κι εμείς αφηνόμαστε στα όνειρα μας, κυνηγώντας το θαύμα!

Ενώ γύρω μας μαίνεται η δυστυχία, που φτιάξαμε με την πάνσοφη αλαζονεία μας, αυτός σαν τον ανυπότακτο ύπνο, μας χαλαρώνει και μας ταξιδεύει με τα φτερά της φαντασίας σε έναν κόσμο, που ο χώρος, ο χρόνος, το χρήμα, η εξουσία κι όλα αυτά που μας περιορίζουν δεν έχουν καμία δύναμη.
Στην θέση τους κυβερνούν η αγάπη, η προσφορά και τα οράματα για έναν καλύτερο κόσμο, ειρηνικό, όμορφο κι ευτυχισμένο σαν τέλος παραμυθιού.

Εκεί θα συναντήσουμε και τον ανώτερο εαυτό μας, που ξέρει να υπερβαίνει κάθε δυσκολία με την πίστη, το όραμα και τα ιδανικά του. Ξέρει να θεραπεύει και να θεραπεύεται χωρίς γιατρικά, μόνον με την δύναμη της ψυχής μας.
Εκεί θα αγκαλιαστούμε με την έμπνευση, την διαίσθηση και την ενόραση, που χωρίς αυτές η ζωή μας είναι περιορισμένη στους τέσσερις τοίχους της λογικής μας.
Να και οι τέχνες που μας γνέφουν να ξαποστάσουμε στο θέατρο τους.
Να κι η αφαίρεση, ο συμβολισμός, η αλληγορία... Όλα παιδιά του Ποσειδώνα είναι και μας ζητούν να παίξουμε παρέα. Θα τους το αρνηθούμε;

Το παράθυρο που ανοίγει στον «αόρατο» κόσμο μας χωράει όλους και δεν χρειάζεται καν να κόψουμε εισιτήριο. Αυτές είναι δουλειές του μπάρμπα-Κρόνου, που δεν δίνει ούτε τ' αγγέλου του νερό, χωρίς να το χρεώσει. Για την ώρα όμως είναι άφαντος, οπότε... όλοι δωρεάν!

Αυτές είναι οι υπέροχες στιγμές, οι υπέροχες ημέρες που μπορεί να μας χαρίσει η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα, αρκεί βέβαια να το θελήσουμε κι εμείς, γνωρίζοντας ότι τα μόνα όνειρα που πραγματοποιούνται είναι αυτά που βγαίνουν από την αλήθεια μας.
Ακόμη όμως κι αν δεν προφτάσουμε να δούμε την ευχή μας να ζωντανεύει, ακόμη κι αν οι ελπίδες μας μείνουν μετέωρες, μπορούμε τουλάχιστον να ευχαριστηθούμε τον... ύπνο του δικαίου!

Αυτά είναι τα καλά νέα.

Ας δούμε τώρα και τα... άλλα, που μπορεί να διαδραματιστούν στο παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας μας.

Γιατί εκεί στέκει ο χθόνιος Ποσειδώνας, αυτός που αιχμαλωτίστηκε στη δίψα των ανθρώπων για περισσότερη δύναμη, περισσότερο πλούτο και περισσότερη εξουσία. Αυτά που κάνουν την φυγή μας απελπισμένη και την φαντασία μας άρρωστη.

Η όψη του είναι αγγελική, μόνο που πίσω της κρύβονται δόλιοι σκοποί. Αυτός ψεύδεται, παραπλανά, προδίδει και εξαπατά με σκοπό το κέρδος. Τάζει παραδείσους για να μας οδηγήσει κατευθείαν στην κόλαση. Μας αποκοιμίζει για να μην δούμε τις πομπές του.
-Όλα είναι οκ, καληνύχτα, μας λέει την ίδια στιγμή που κλέβει την ζωή μας.
Είναι ο κακός λύκος, μεταμφιεσμένος σε καλοκάγαθη γιαγιά κι ανοίγει την στοματάρα του για να καταπιεί μονομιάς την Κοκκινοσκουφίτσα και μαζί της κάθε ίχνος της εμπιστοσύνη μας.
Είναι ο αργυρώνητος πολιτικός, ιερωμένος, λειτουργός... Είναι ο αργυρώνητος εαυτός μας.

Κι ακόμη είναι ο... καλικάντζαρος που εξαφανίζει έγγραφα, αντικείμενα –καμιά φορά κι ανθρώπους- και κανείς δεν μπορεί να τα βρει. Παίζει με τα μηχανήματα μας αχρηστεύοντας τα, μπερδεύει τα χρώματα στο πλυντήριο, στέλνει το λάθος μήνυμα στο λάθος άτομο, ξεχνάει το πορτοφόλι μας στην Πλατεία Ομονοίας, άλλα βλέπει, άλλα καταλαβαίνει και βέβαια όλα τα φορτώνει σε μας, αφού ποτέ δεν παραδέχεται τα λάθη του.
-Εσύ φταις, εσύ, εγώ, ο άλλος, μα ποτέ ο ίδιος.

Όχι πως οι υπόλοιποι είναι έξω απ' το χορό, αλλά Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι καλούνται πρώτοι να διαλέξουν σε ποιόν από τους δύο κόσμους θα ζήσουν. Μαζί τους οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 12η μοίρα του ζωδίου τους.

{youtube}j2JXy1Z9ovs&feature=youtu.be{/youtube}

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved