Το πάρε-δώσε των άστρων, από 20/3 έως 23/3

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 20/3 έως 23/3

Πέμπτη 20/3

Πολύ καλό για να είναι αληθινό

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει το... έργο του, σπέρνοντας γύρω μας χίμαιρες και φρούδες ελπίδες. Όσο λοιπόν κι αν πιστεύουμε στα θαύματα, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Ακόμη ενδέχεται να προκύψουν ακυρώσεις κάποιων δραστηριοτήτων κι εδώ το μέλλον θα δείξει αν τελικά πρόκειται για ατυχία ή για προστασία. Πάντως με τον Ποσειδώνα παρόντα, δεν πρέπει να τρέφουμε υψηλές προσδοκίες, ιδιαίτερα αν κάποιοι... επιμένουν να μας πείσουν γι' αυτές. Απάτη «μυρίζει» κι όχι ευδαιμονία...
Αντίθετα, μπορούμε να προχωρήσουμε σε δωρεές ή προσφορές προς πάσχοντες, που είναι περισσότερο του... γούστου του! Όσον αφορά στις αγορές, απαιτείται η προσοχή μας στις απομιμήσεις και τα «παραλλαγμένα» είδη, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουμε πως οτιδήποτε αγοράσουμε κινδυνεύει να κλαπεί ή να εξαφανιστεί. Γι' αυτό, όχι πολλά-πολλά!

Παρασκευή 21/3

Στο κυνήγι του χρήματος

Η αντίθεση του τροπικού Ήλιου με τον αστρικό Άρη προσδίδει στην οικονομική ζωή μας μια εξέχουσα δυναμική, η οποία ωστόσο θυμίζει δίκοπο μαχαίρι. Γιατί κάτω από την «ομπρέλα» του Ποσειδώνα –που είναι ακόμη εδώ- οι πρωτοβουλίες μας μπορεί να είναι το ίδιο εμπνευσμένες, όσο και απατηλές. Ακόμη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια δυναμική διεκδίκηση μπορεί να γίνει και σε βάρος μας, υπό μορφή αρπαγής ή ληστείας. Ας έχουμε λοιπόν τα μάτια μας δεκατέσσερα και κυρίως να μην... διαλαλούμε το πόσα χρήματα έχουμε στην τσέπη μας.
Στον αντίποδα βέβαια, μια «τρελή» έμπνευση μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα ή να μας οδηγήσει στην αποκάλυψη-εξιχνίαση μιας διακεκριμένης οικονομικής συνωμοσίας.
Από την πλευρά του ο έντονος Άρης δρομολογεί απλά διεκδικήσεις και αντιδικίες, κάνοντας μια οικονομική συνεργασία σχεδόν αδύνατη.
Όσον αφορά στις αγορές, προηγούνται εκείνες που έχουν σχέση με φάρμακα, λιπάσματα, εντομοκτόνα, αντικλεπτικά συστήματα και είδη αλιείας Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αποφύγουμε τα εύθραυστα ή πολύ ευαίσθητα είδη.

Σάββατο 22 και Κυριακή 23/3

Αφελείς και... επιτήδειοι!

Με τον Ποσειδώνα να επανακάμπτει δυναμικά στο προσκήνιο, ο κόσμος μας χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, τους αφελείς και τους «επιτήδειους». Η σύνοδος του πλανήτη της φαντασίας με τον Ερμή δημιουργεί όλες εκείνες τις ενεργειακές προϋποθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, αβλεψίες, αφηρημάδες αλλά και δόλιες ενέργειες, που αποσκοπούν στο να «ελαφρύνουν» το πορτοφόλι μας ή να καρπωθούν ίδια οφέλη σε βάρος μας. Κι επειδή επιπλέον ανθεί το εμπόριο ελπίδας, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και λιγότερη ευπιστία στις συναλλαγές μας, ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα. Εδώ να επισημάνω ότι το δίπολο Ερμή-Ποσειδώνα «ειδικεύεται» στις νοθείες, τις υποκλοπές, τις παραχαράξεις αλλά και τις εξαφανίσεις πολύτιμων εγγράφων ή αντικειμένων.
Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να... προσκομίσει στους τυχερούς χρήματα ή αντικείμενα αξίας, υπό μορφή δωρεάς, ενώ γενικότερα προωθεί ανθρωπιστικές και φιλανθρωπικές δράσεις. Όσον αφορά στις αγοραπωλησίες, προηγούνται εκείνες που έχουν σχέση με ποτά, κοσμήματα και είδη τέχνης ή διακόσμησης αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχουμε τον νου μας στις απομιμήσεις.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved