Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 19 έως 21 Μαρτίου

Μεταξύ ορατού και αοράτου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 19 έως 21 Μαρτίου

Ή αλλιώς βιώνοντας μια πραγματικότητα που μπορεί να είναι, μπορεί και όχι...
Κι εδώ ας μην βάλουμε το χέρι μας στο ευαγγέλιο, βασισμένοι αποκλειστικά στις αισθήσεις ή την λογική μας. Όταν διάγουμε ημέρες Ποσειδώνα, η διαίσθηση μας είναι εκείνη που κρατά το τιμόνι μιας ασφαλούς πλοήγησης.

Δύο «κρυφές» συνόδους κάνει ο πλανήτης της φαντασίας, μια, ως τροπικός, με τον αστρικό Ήλιο κι άλλη μια, ως αστρικός, με την τροπική Αφροδίτη.
Μας έχει ζώσει δηλαδή από παντού, ρίχνοντας πέπλα, ονείρου και μυστηρίου στην καθημερινότητα μας και ιδίως στις σχέσεις μας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι κρατούν σφικτά το εισιτήριο τους για την Χώρα των Θαυμάτων, ελπίζοντας πως το όνειρο τους δεν θα διαψευστεί.
Όμως για τι όνειρα μιλάμε; Γιατί αν είναι από αυτά με λούσα, μεγαλεία, πρίγκιπες και βασιλοπούλες, αν πρόκειται για μια κάποια εκδοχή του American dream, οκ το έργο το έχουμε ξαναδεί... Καλή η παράσταση αλλά ουδεμία σχέση έχει με τα όσα θα ακολουθήσουν στον... έξω κόσμο, εκεί όπου βασιλεύουν οι σκιερές πλευρές του Ποσειδώνα. Στην καλύτερη περίπτωση, η αφέλεια και στην χειρότερη ο δόλος.

Και βέβαια, με όλα αυτά στο στρατόπεδο των πραγματιστών, λογικό είναι να... κτυπήσει κόκκινος συναγερμός! Γιατί από πού να πρωτοφυλαχτούν οι έρμοι...
Λάθη, ακυρώσεις, φρούδες ελπίδες, κλοπές, απάτες, αυταπάτες, παραπλανήσεις, αντικατοπτρισμοί, παρασκήνιο και κάθε είδους παραμύθιασμα απειλούν να βουλιάξουν κάθε φιλότιμη προσπάθεια στα θολά νερά της ανυπαρξίας.

Και καλά οι επιστήμονες κι οι ειδικοί, που είναι ταγμένοι να λύνουν τα μυστήρια. Θα έχουν πολύ δουλειά αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να ρίξουν φως σε πολλά.
Να μας το πούνε μόνο, μην το κρύψουν, μπας και προλάβουμε τα χειρότερα.

Όμως τι γίνεται με τον απλό καθημερινό άνθρωπο, που διάλεξε να στέκει μακριά από μυστικά και ντοκουμέντα; Τι γίνεται με τον μέσο άνθρωπο που μακριά από το κέντρο του ερωτεύεται μονίμως τα φαντάσματα του;

Άκυρο, άκυρο, άκυρο... Αντιλαλούν οι γειτονιές από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, σκορπίζοντας την θλίψη της διάψευσης ή της προδοσίας.

Υπάρχουν βέβαια και οι πονηροί, οι θεομπαίχτες κι οι αργυρώνητοι «σωτήρες» που χωρίς αυτούς δεν δένει η μαγιά της παραπλάνησης. Κάτι τέτοιες ημέρες βγαίνουν παγανιά προς άγραν των ευπίστων.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, οι γνήσιοι ονειροπόλοι, οι καλλιτέχνες της ζωής –κυριολεκτικά και μεταφορικά- που δεν εξαρτούν το ευ ζην από τις υλικές παροχές αλλά από τα φτερά της πνευματικής φύσης τους, είναι απόλυτα ευτυχείς. Γιατί τα δικά τους όνειρα είναι γεμάτα από πίστη και αγάπη και το κυριότερο, έχοντας μείνει μακριά από το κυνήγι της δόξας, του χρήματος και της εξουσίας, μπορούν να αφουγκράζονται τους κοσμικούς ρυθμούς και να «πιάνουν» τα μηνύματα του «αόρατου κόσμου», αυτά που εκπέμπει το Ασυνείδητο για να μας καθοδηγήσει, να μας προστατέψει ή να μας προειδοποιήσει.
Εδώ τα «λάθη» και οι παραλείψεις αποκτούν συχνά επιβιωτική αξία, όπως σε έναν επιβάτη της πτήσης MH370, που έχασε το αεροπλάνο.

Κι ακόμη, η πίστη, ο οραματισμός, η έμπνευση, το δικαίωμα στο θαύμα, η διαφυγή από τα δύσκολα, η απόκρυψη ενοχλητικών λεπτομερειών και η προσφορά στον συνάνθρωπο έχουν θέση τόσο στον ορατό, όσο και τον αόρατο κόσμο, όταν πηγάζουν από το φως που φέρουμε μέσα μας, την εσωτερική αλήθεια μας. Ακόμη κι αν την έχουμε παραχωρήσει έναντι πινακίου φακής, ακόμη κι αν μας την έκλεψαν σε κάποια αδύνατη στιγμή μας, σίγουρα μπορούμε να την πάρουμε πίσω.

Κι εδώ ταιριάζουν γάντι οι στίχοι του Ηλία Φιλίππου

Τα πιο μεγάλα όνειρα ειν' οι στιγμές που οι άλλοι σου 'χουν κλέψει

{youtube}UteXc4bU5G0&feature=youtu.be{/youtube}

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved