Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/3 έως 19/3

Σελήνη στον Ζυγό – Τρικυμία στην καρδιά μου έχεις φέρει τρομερή

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/3 έως 19/3

Με τη λάμψη της ολόγιομης φάσης της, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 17/3 στις 2.46 μετά τα μεσάνυχτα.

Το διήμερο αυτό εκτός από ασυνήθιστο, δίνει την αίσθηση πως ότι και να κάνουμε, όπως και να το κάνουμε, κάτι πάντα υπολείπεται και δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί.
Αυτό συμβαίνει λόγω της συχνής κενής πορείας της Σελήνης, σε ένα ζώδιο που φιλοξενεί και τον Άρη σε ανάδρομη κίνηση.

Όλη την ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη ως τις 11.03 τη νύχτα που βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη με τον Δία, όψη που επηρεάζει από αργά το απόγευμα.
Ως τότε η μέρα κυλά με έντονη αναποφασιστικότητα και αναβλητικότητα, παρόλη τη διάθεση εναρμόνισης των πάντων με τους πάντες.
Από το απόγευμα και μετά η υπερβολή εντείνει την ήδη υπερβάλλουσα ατμόσφαιρα, ενώ στις 11.16 η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει παράλληλα, μας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς, αναζητώντας και μια ισχυρή διέξοδο διασκέδασης και εκτόνωσης γι αυτό το βράδυ.

Στις 18/3 στις 00.49 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, εξάπτει ακόμα περισσότερο τη διάθεση για εκκεντρικές συμπεριφορές και επιδιώξεις, ενώ το βράδυ αυτό αναμένονται εκπλήξεις και απρόσμενα, που εκτονώνουν την υπερδιέγερση.
Παρόλα αυτά η υπερένταση υπερτερεί στα σημεία και μας κρατάει αμετανόητα στις επάλξεις των απαιτήσεών μας.
Στις 4.11 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, παθιάζει ακόμα πιο πολύ, όσους έχουν αφήσει εκκρεμότητες από το προηγούμενο βράδυ.
Όλη την υπόλοιπη μέρα η Σελήνη και πάλι δεν συναντά άλλον πλανήτη, αφήνοντάς μας να πράττουμε επιπόλαια, παρορμητικά και απερίσκεπτα.
Κάθε σημαντική κίνηση, συνδιαλλαγή και συνάντηση καλύτερα θα ήταν να αποφευχθεί αυτό το διάστημα.

Στις 19/3 στις 3.07 μετά τα μεσάνυχτα, η σύνοδος με τον ανάδρομο Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, διαμορφώνει άλλο ένα βράδυ έντασης, ανεκπλήρωτων επιθυμιών, εκνευρισμού και προσπαθειών που δεν βρίσκουν εύκολα ανταπόκριση.
Τσακωμοί, διαπληκτισμοί, καβγάδες και ρήξεις θα είναι για πολλούς αναπόφευκτα γεγονότα.

Στις 11.14 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σαν σωσίβιο σε ναυαγό που βρίσκει τη σωτηρία του.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι είστε πιο εύφλεκτοι και από το οινόπνευμα και οι συμπεριφορές σας δημιουργούν παρανάλωμα πυρός. Προσπαθήστε να εκτονωθείτε κάνοντας ότι σας χαλαρώνει και σας αρέσει πραγματικά, αλλά μην έχετε απαιτήσεις.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες, θα καταφέρετε να μεγαλουργήσετε αν δεν περιμένετε τίποτα πράττοντας πολλά. Αν κινηθείτε χαλαρά, θα απολαύσετε συναρπαστικές στιγμές.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, κοιτάτε πώς να φυλαχθείτε από την ένταση που δεν προκαλείτε, αλλά δέχεστε συνεχώς προκλήσεις. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε στο παράλογο κρατώντας αποστάσεις και μην επιδιώκετε πολλά.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved