Αστρολογική επικαιρότητα, 17/3

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 17/3

Θέλουν ή δεν θέλουν μια ναζιστική κυβέρνηση;

Το 2011 εδώ στο astrology.gr στο άρθρο «Η Διεθνής Οικονομία σε κίνδυνο» γράφαμε ότι ο Ουρανός στον Κριό ευθύνεται για πολέμους και όξυνση των κοινωνικών εντάσεων με συχνό αποτέλεσμα την άνοδο στην εξουσία... ακραίων πολιτικών σχηματισμών. Τρία χρόνια μετά, τον Φεβρουάριο του 2014 επιβεβαιωνόμαστε! Μετά την αποπομπή Γιανουκόβιτς, στην Ουκρανία ανέλαβε ακροδεξιά ναζιστική κυβέρνηση! Αυτό ωστόσο που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι είναι υπό την... «προστασία» των ΗΠΑ, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Επιπλέον, ο Ε. Βενιζέλος που στην Ελλάδα είναι κατά της αντίστοιχης ακροδεξιάς παράταξης, της Χρυσής Αυγής, στην Ουκρανία έδωσε τα χέρια στη νέα ναζιστική Ουκρανική κυβέρνηση, ουσιαστικά αναγνωρίζοντάς τη! Τι συμβαίνει με τους «δημοκρατικούς» ηγέτες παγκοσμίως; Τελικά, Ελλάδα, Γερμανία, ΗΠΑ και διάφοροι πότε έχουν πρόβλημα με «ναζιστικά μορφώματα» και πότε όχι;

Στη Βουλή! Έλα, Φωνάξτε τον «μ@@@@α»

Ο διελαύνων Ερμής (λόγια) στον Υδροχόο (τηλεοπτική κάμερα) αρέσκεται στο να βγαίνουν πράγματα στη φορά και εκεί που κάποιος δεν το περιμένει μπορεί να δει τα λεγόμενά του να κάνουν το γύρω του διαδικτύου. Κάπως έτσι στα social media έχει κάνει θραύση βίντεο από ψηφοφορία στη βουλή που ακούγεται «Έλα, φώναξε τον «μ@@@@α» την ώρα που αναζητούνται οι βουλευτές, προκειμένου να ψηφίσουν το νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Αστρολογική επιβεβαίωση: Δυο εκατομμύρια Τούρκοι διαδήλωσαν για τον 15χρονο

Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαρτίου γράφουμε ότι η Πανσέληνος του Μαρτίου θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με νεαρά πρόσωπα, μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς. Στην επιρροή της Πανσελήνου του Μαρτίου στην Παρθένο πέθανε ο 15χρονος Τούρκος που νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση χτυπημένος στο κεφάλι από δακρυγόνο, κατά την επίθεση της αστυνομίας το περασμένο καλοκαίρι στους διαδηλωτές αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Δύο εκατομμύρια Τούρκοι διαδήλωσαν στη μνήμη σύμφωνα με την Hurriyet Daily News.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved