Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/3 έως 17/3

Σελήνη στην Παρθένο – Η Πανσέληνος της έντονης διαπραγμάτευσης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/3 έως 17/3

Μετά από ένα διήμερο που ο ήλιος μας έδειχνε τα δόντια του κάθε φορά που εμφανίζονταν σαν θερμός υποστηρικτής της κρύας διάθεσης, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 14/3 στις 4:19 το απόγευμα.
Το ρεύμα της αλλαγής που μας διέπει είναι έντονο, ενώ το βράδυ αυτό παίρνουμε συχνά μολύβι και χαρτί και καταγράφουμε επιδιώξεις, επιθυμίες, δραστηριότητες, εκκρεμότητες και μελλοντικά σχέδια.

Στις 15/3 στις 3.31 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, διχάζει ολοκληρωτικά το συναίσθημα με τη λογική, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρούμε μια χρυσή τομή.
Στις 1.07 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Δία ανοίγει την ημέρα με διάθεση να τακτοποιήσουμε οτιδήποτε είναι ακατάστατο στην καθημερινότητά μας.
Ιδανικό διάστημα ως και αργά το μεσημέρι για πρακτικές διευθετήσεις.
Στις 6.32 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα κλείνει την ημέρα με οργανωτική τάση, βρίσκοντάς μας αφοσιωμένους, προγραμματισμένους και πλήρως προσδιοριζόμενους.

Στις 16/3 στις 1.35 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Κρόνο, μας κάνει να αισθανόμαστε από το πρωί την ανάγκη να γεφυρώσουμε χάσματα, προετοιμάζοντας το έδαφος για εποικοδομητικές ενέργειες, που θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ρεαλισμός και ωριμότητα συνυπάρχουν με ρομαντισμό και αφέλεια σε ένα σπάνιο μίγμα αρμονίας.
Στις 7.07 το απόγευμα η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα, στην οποία καλούμαστε να δείξουμε σύνεση, αξιοπιστία, καλή πρόθεση και τάση να ομαλοποιήσουμε τις καταστάσεις.
Το βράδυ αυτό χρειάζεται λιγότερη κριτική και περισσότερη ευαισθησία.

Στις 17/3 στις 2.46 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για ένα διήμερο που ο δυναμισμός και η ενέργεια που έχουμε, χρειάζονται υπομονή για την ωφέλιμη διοχέτευσή τους.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες διαπραγματεύεστε τα πάντα με τους πάντες, προκειμένου να πάτε ένα βήμα παραπέρα, αλλά τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα και θολά. Αναζητήστε τη μέση οδό και αποφύγετε ακρότητες.

Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες, μην επαφίεστε στην ανοχή των άλλων. Θέλετε να κάνετε το δικό σας, απαιτείτε πολλά, αλλά ακόμα και αν έχετε δίκιο, χρειάζεται διπλωματία και υποχωρητικότητα.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, αρπάξτε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε στόχους και επιθυμίες, επανεξετάστε θέματα που σας απασχολούν και κάντε μια κίνηση ματ, που θα διαμορφώσει καθοριστικά τις καταστάσεις.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved