Αστρολογική επικαιρότητα, 12/3

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 12/3

Πανελλαδική απεργία στο δημόσιο

Η είσοδος του διελαύνοντα Ερμή, που βρίσκεται στον Υδροχόο, στον 9ο οίκο στο ωροσκόπιο της Ελλάδος δείχνει αντιδράσεις για νόμους και νομοσχέδια και ο δημόσιος φορέας κατεβάζει σήμερα ρολά, καθώς η ΑΔΕΔΥ προχωρά σε κινητοποιήσεις ενάντια στη ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες.

Αστρολογική Επιβεβαίωση: Σπάει στα δύο η ΔΕΗ

Για διάλυση εταιρείας ή απώλειες σε σχέση με τον ηλεκτρισμό γράφαμε εδώ στο astrology.gr ότι φέρνει ο Ουρανός για το 2014, στο άρθρο «Ελλάδα, το 2014 θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα» και όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος κλειδώνει η διαδικασία πώλησης της "μικρής ΔΕΗ" μέσω διεθνούς διαγωνισμού. Το σχετικό νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ τίθεται σε διαβούλευση έως τις 14 Μαρτίου και προβλέπει το σπάσιμο της ΔΕΗ σε δυο εταιρίες με σκοπό την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από την αποκρατικοποίηση, σε πρώτη φάση του 30%.

Σάλος στις ΗΠΑ μετά τις δηλώσεις του Dennis Kucinich

Η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο, το ζώδιο της ανατροπής και της αποκάλυψης ευνοεί ομιλίες (Ερμής) στην τηλεόραση σοκαριστικές ή/και αποκαλυπτικές (Υδροχόος) και σάλος έχει δημιουργηθεί στις ΗΠΑ μετά την συνέντευξη του Dennis Kucinich στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News που πάει εντελώς κόντρα στην επικρατούσα αμερικανική επικοινωνιακή πολιτική για το θέμα της Ουκρανίας. Ο Dennis Kucinich, Αμερικάνος αξιωματούχος που διεκδίκησε το χρίσμα των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ το 2004 και το 2008 αποκάλυψε ότι οι ΗΠΑ έριξαν την εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας και ότι το ΔΝΤ αποτελεί το δούρειο Ίππο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ υποστήριξε, βάζοντας στην σφαίρα επιρροής τους ένας κράτος μέσω του ΔΝΤ, εισχωρούν σε αυτό και αρπάζουν τον έλεγχο των δομών του. Τέλος, δήλωσε ότι ο Β. Πούτιν αναγκάστηκε... να επέμβει, μετά την ανάμειξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved