Αστρολογική επικαιρότητα, 11/3

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 11/3

Κατεβασμένα ρολά και σήμερα τα φαρμακεία

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (φάρμακα, φαρμακεία) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (απογοήτευση, διάλυση) στο ωροσκόπιο της Ελλάδος προϊδέαζε ότι ο Μάρτης θα είναι ένας μήνας που θα απασχολήσουν ζητήματα με καταστήματα ή χώρους που διατίθενται ή σχετίζονται με φάρμακα. Σε αυτά τα πλαίσια οι φαρμακοποιοί που δηλώνουν ότι εξάντλησαν τα περιθώρια τους μέσω των απεργιακών κινητοποιήσεων τους εχτές και σήμερα, ζητούν από την κυβέρνηση να στηρίξει τις θέσεις του υπουργείου Υγείας στις παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας. Όπως φανερώνει και η επερχόμενη Πανσέληνος στην Παρθένο (υγεία) καζάνι που βράζει είναι τα θέματα υγείας τον Μάρτη.

Θολό νερό κατεβάζει το «Ποτάμι» του Στ. Θεοδωράκη

Με τον γενέθλιο Ήλιο (εξωτερική εικόνα) στου Ιχθύες (θολή) στο ωροσκόπιο του κόμματος του Στ. Θεοδωράκη, εκ της εμφανίσεώς του, δημιούργησε και παρουσιάζει ασαφή εικόνα από πού προέρχεται και που πηγαίνει. Συγχρόνως, το τετράγωνο του γενέθλιου Ερμή (προγραμματικές θέσεις) στον Υδροχόο (σοκαριστικές) σε τετράγωνο με τον Κρόνο (κατάργηση) στον Σκορπιό (κτήσεων, σωμάτων ασφαλείας) δείχνει απόψεις που, όχι μόνο θα φέρουν αντιδράσεις, αλλά είναι ικανές να οδηγήσουν στο τέλος του. Χαρακτηριστικά, όπως διαβάσαμε στο Newsbomb.gr ο Στ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «πρέπει η ΕΕ να γίνει χώρα μας. Ομόσπονδη Ευρώπη στην οποία θα παραχωρηθούν εξουσίες...» και συνέχισε λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε εθνικοί στρατοί: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί οι εθνικοί στρατοί πρέπει να υπάρχουν... Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα, υπάρχουν ευρωπαϊκά».

Δηλώσεις από τη Ρωσία θα κάνει ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς

Σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ο ανατραπείς Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς αναμένεται να κάνει σήμερα δηλώσεις από το Ροστόφ της Ρωσίας. Με τον Ερμή στον Υδροχόο (αποκαλύψεις, προκλητικά μηνύματα) σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Σκορπιό (απαγορεύσεις, σώματα ασφαλείας, υπό καθεστώς μυστικής φρούρησης) σε κοσμικό επίπεδο οι δηλώσεις του φιλορώσου πρώην πρόεδρου προεικονίζεται ότι θα σοκάρουν και θα προκαλέσουν αντιδράσεις εκτός και εντός Ουκρανίας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved