Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 12/3

Σελήνη στον Καρκίνο – Μες στο σπίτι μου σαν ξένος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 12/3

Μετά από ένα ευχάριστο και εξωστρεφές διήμερο, που λίγο πολύ όλοι κάτι επικοινωνήσαμε λίγο παραπάνω, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 9/3 στις 3.34 το μεσημέρι για να προκαλέσει αντιφατικά συναισθήματα αλλά και αρκετό εκνευρισμό.


Στις 10/3 πλέον στις 2.48 μετά τα μεσάνυχτα, η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μας εμπνέει από το προηγούμενο βράδυ να διαμορφώσουμε το σπιτικό μας περιβάλλον μας όσο το δυνατόν πιο άνετα, μυστηριακά και ρομαντικά.
Οι στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι αποκτούν νόημα και ιδιαίτερη σπουδαιότητα.

Στις 12.39 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει από το πρωί, δίνει στην ημέρα επεκτατικές τάσεις, αρκετή υπερβολή, ενώ επιζητάμε να επενδύσουμε κάπου, προκειμένου να αισθανθούμε ικανοποίηση και ασφάλεια.

Στις 2.05 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και στις 6.16 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, καταλήγουν τελικά την ημέρα σε μια διαρκή αναζήτηση, που τίποτα δεν υπάρχει να την ικανοποιήσει.
Τα δοτικά συναισθήματα γίνονται εμμονές, το ίδιο και οι επιδιώξεις, ενώ η ενασχόληση με το σπίτι και τις ανάγκες του, γίνονται η μόνη διέξοδος για την υπερένταση που αισθανόμαστε.


Στις 11/3 στις 9.10 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με άλλη διάθεση, ενώ ως το μεσημέρι το διάστημα προσφέρεται για συναντήσεις, συνδιαλλαγές, ζεστές επαφές και συναισθηματικές αβρότητες.

Στις 2.29 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Κρόνο ενισχύει την αρμονία που έχει περιέλθει, κάνοντάς μας να σκεφτόμαστε πιο ώριμα και κατασταλαγμένα.
Όλα αυτά ως το απόγευμα, διότι από το απόγευμα και μετά, η δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Άρη που κορυφώνεται στις 9.51 το βράδυ, καθιστά το βράδυ ακατάλληλο για κάθε επιδίωξη που σχετίζεται με συναισθηματικές υποθέσεις, συνεργασίες, αποφάσεις και κινήσεις.
Ο εκνευρισμός πρυτανεύει, ενώ η δράση μας καταστέλλεται και εμποδίζεται, παρόλη την πρόθεση να βγούμε προς τα έξω αποφασισμένοι.


Στις 12/3 στις 4.09 τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, διατηρώντας τα σκαμπανεβάσματα και τη διαρκή αναστάτωση.


Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί, θέλετε να κάνετε πολλά αλλά τελικά δεν σας βγαίνει.
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην εκτίθεστε σε υπερβολές, εγωιστικές συμπεριφορές και πείσματα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού, τακτοποιήστε το χώρο σας, κάντε ότι τυχόν αναβάλλατε και μην μπλέξετε σε ανταγωνισμούς και αντεκδικήσεις.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες μοιάζετε σαν να μην καταλαβαίνετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας, επιλέγοντας να κάνετε το δικό σας, γεγονός που ανατινάζει την πίεση και σας απελευθερώνει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved