Το πάρε-δώσε των άστρων, από 6/3 έως 9/3

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 6/3 έως 9/3

Πέμπτη 6/3

Η κερδοσκοπία στο προσκήνιο

Παρότι στα πλαίσια μιας οικονομικής καθημερινότητας το τετράγωνο της Αφροδίτης με την Δήμητρα αναμένεται να τονώσει την αγοραστική κίνηση και διάθεση, βλέποντας την «μεγάλη εικόνα», δημιουργούνται πολλές... υποψίες, ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτές τις ημέρες υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις μιας θεαματικής κερδοσκοπικής επίθεσης, η οποία όπως είναι φυσικό μπορεί να επιφέρει πλήθος αναταράξεων και να μας επηρεάσει «από πάνω προς τα κάτω». Το «κρυφό» ταυ-τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο, τον Δία και τον Ουρανό, όσον αφορά στην Οικονομία είναι ο... ορισμός ενός αιφνιδιασμού, που ευνοεί κάποιους «μεγάλους παίκτες». Και επειδή περιουσίες μπορεί να αλλάξουν χέρια μέσα σε μια στιγμή, το ζητούμενο είναι να μην βρεθούν σε... ξένη αγκαλιά!
Πέρα όμως από τα «έξυπνα» παιχνίδια των κερδοσκόπων, οι συνθήκες μπορεί να ευνοήσουν και το κλείσιμο μιας εμπορικής ή οικονομικής συμφωνίας που αλλάζει το τοπίο κι αυτή βέβαια είναι μια πληροφορία πολύ χρήσιμη για τους απανταχού επιχειρηματίες. Εδώ, ευνοούνται ιδιαίτερα οι δουλειές που στοχεύουν σε ένα μεγάλο άμεσο ή βραχυπρόθεσμο κέρδος.
Κατά τα άλλα, όπως ήδη σημείωσα, η Αφροδίτη έχει... κέφια κι αυτό ηχεί μάλλον θετικά για τον μέσο άνθρωπο που δεν ανακατεύεται με μεγάλες μπίζνες, ομόλογα, μετοχές και τα σχετικά.

Παρασκευή 7/3

Φροντίδα για την εμφάνιση

Χωρίς να έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με το... χθες, το οικονομικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε κάθε είδους αγορά που αναφέρεται στην βελτίωση της εμφάνισης μας. Κατ' επέκταση οι επαγγελματίες του είδους μπορούν να αισιοδοξούν. Όσον αφορά στις λοιπές συναλλαγές, οι πιο τυχεροί θα ευνοηθούν μέσω μιας συνεργασίας ή μιας νομικής ρύθμισης. Γενικότερα, οι καλές δημόσιες σχέσεις και οι «εύστοχες» γνωριμίες μπορούν να μας διευκολύνουν την ζωή.

Σάββατο 8 και Κυριακή 9/3

Προ τετελεσμένων

Από τη μια πλευρά, το «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Άρη αναμένεται να συμβάλλει σε «μια κι έξω» κινήσεις, που χαρακτηρίζονται από ένα σχετικά υψηλό ρίσκο. Εδώ έχουμε να κάνουμε τόσο με εύστοχες εμπνεύσεις, όσο και με απερισκεψίες ή αυθαιρεσίες του τύπου «τζόγαρε τα λεφτά για τα ψώνια της εβδομάδας»! Ακόμη όμως κι αν ύστερα από ένα... άγριο κυνήγι της τύχης προκύψει κάποιο σημαντικό κέρδος, είναι βέβαιο ότι θα εξανεμιστεί αν ο «παίκτης» επιμείνει, θεωρώντας ότι «έχει άστρο».
Όσον αφορά στις αγορές, καλό είναι να αποφύγουμε τα εύθραυστα είδη και γενικότερα ότι δεν θέλουμε να σκιστεί ή να τρυπήσει. Αντίθετα ευνοείται η αγορά εργαλείων και εξαρτημάτων.
Ενώ όμως ο Άρης κάνει τα δικά του «κόλπα», η προσοχή μας αναπόφευκτα στρέφεται στο «κρυφό» τετράγωνο του Ήλιου με τον αστρικό Πλούτωνα, μια όψη με άμεσο οικονομικό χαρακτήρα, η οποία θα δεσπόζει στις εξελίξεις μέχρι και την Δευτέρα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με «χοντρό» παιχνίδι, που βέβαια ελπίζουμε να μην γίνει στις πλάτες μας. Οι πιο τυχεροί βέβαια μπορεί να λάβουν μια αποζημίωση, μια κληρονομιά ή ένα δάνειο που θα τους λύσει τα χέρια ή πάλι να ευνοηθούν από τις ζημιές των άλλων, όπως γίνεται συνήθως όμως αυτοί είναι οι... λίγοι! Για τους περισσότερους ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός οικονομικού μηδενισμού ή μιας τετελεσμένης απώλειας-αρπαγής, χωρίς περιθώρια διαπραγμάτευσης. Κι αν θέλουμε να κάνουμε τουλάχιστον μια προσπάθεια να αποφύγουμε το «μοιραίο», δεν έχουμε παρά να διερευνήσουμε έγκαιρα τι ακριβώς διαμείβεται στα «σκοτεινά» κέντρα εξουσίας, εκεί δηλαδή όπου παίρνονται αποφάσεις χωρίς εμάς. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων το «παιχνίδι» είναι στημένο κι αν πορευόμαστε με την αθωότητα μας παραμάσχαλα, τα αποτελέσματα δεν θα μας αρέσουν...
Κάτι που οφείλουμε επίσης να προσέξουμε είναι οι επιβουλές τρίτων και δη ατόμων του κοινωνικού περιθωρίου, ενώ αν έχουμε κατά νου να ξεκινήσουμε μια σημαντική δουλειά, καλύτερα να το... ξεχάσουμε!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved