Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/3 έως 7/3

Σελήνη στον Ταύρο – Μασάει η κατσίκα ταραμά;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/3 έως 7/3

Με καλές προοπτικές και πολλή επιμονή ξεκινά το διήμερο που ακολουθεί, χαλώντας μας λίγο τη διάθεση προς το τέλος του, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 4/3 στις 9.13 το βράδυ.

Στις 5/3 στις 6.53 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα, έχοντας τάση ονειροπόλησης και νοσταλγίας για τις γιορτινές ημέρες που πέρασαν και γι αυτές που θα έρθουν. Μπορεί να φτάσουμε με το νου και στις ημέρες του Πάσχα, περνώντας το πρωινό μας με διάθεση φευγάτη και μην επιθυμώντας να κάνουμε πολλά.
Στις 4.02 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει ώρες πριν, μας ωθεί σε δημιουργικές ενασχολήσεις που μπορεί να ξεπεράσουν τις δυνατότητές μας προς μεγάλη μας έκπληξη.
Το δημιουργικό μας απόγευμα συνεχίζεται ως το βράδυ, με την κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Πλούτωνα στις 9.02, η οποία μας βρίσκει αφοσιωμένους σε κάτι.
Αυτό το κάτι μπορεί να είναι οτιδήποτε, αλλά η επιδίωξη ενός στόχου είναι το απόλυτο ζητούμενο γι αυτό το βράδυ.

Στις 6/3 στις 00.56 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει στην επιμονή και το πείσμα μας μεγάλη ανθεκτικότητα, ακόμα και αν οι προσπάθειές μας δεν φέρνουν άμεσα αποτελέσματα.
Στις 9.17 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή ξεκινά την ημέρα με αδιαλλαξία και η επιμονή αποκτά ενοχλητικές προεκτάσεις.
Η προσέγγιση ενός στόχου γίνεται φανατική επιδίωξη και οι συζητήσεις έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.
Στις 3.55 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο κλείνει την ημέρα με τάσεις απογοήτευσης και μελαγχολίας, για όσους δεν έχουμε καταφέρει να επιτύχουμε αυτό που μας έχει καρφωθεί στο μυαλό αυτό το διήμερο.
Στην περίπτωση που το έχουμε επιτύχει, χρειάζεται μια παύση και ώριμη αντιμετώπιση των γεγονότων.

Στις 7/3 στις 4.38 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η επικοινωνία αποκτά ροή με ενθουσιαστικές προκλήσεις.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες, μπορείτε να πείσετε για όλα και όλους, εκτός από το γεγονός πως οι επιδιώξεις σας δεν έχουν γίνει εμμονές. Προσέξτε μην έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε.

Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους πως έχετε και την πρόθεση και τη θέληση, αλλά σιγουρευτείτε πως έχετε αυτές τις αποδείξεις και για τους εαυτούς σας.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες θέλετε αλλά δεν μπορείτε, εφόσον η ανάδρομη κίνηση του Άρη σας κάνει να χάνετε τη μπάλα από τα πόδια και να βάζετε και αυτογκόλ. Ωστόσο και για εσάς το πείσμα αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved