Το πάρε-δώσε των άστρων, από 3/3 έως 5/3

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 3/3 έως 5/3

Δευτέρα 3/3

Τα χέρια... έξω από τις τσέπες!

Ποια νηστεία και ποια Σαρακοστή; Κι αύριο μέρα είναι... Σήμερα ολοκληρώνεται ο κύκλος της άκρατης κατανάλωσης, που κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη μπορεί να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις!
Με αφορμή κι αιτία τις έντονες επιθυμίες ή τους... νταλκάδες μας, είναι πολύ πιθανόν να χάσουμε κάθε αίσθηση μέτρου ξοδεύοντας ακόμη κι αυτά που... δεν έχουμε. Ίσως μάλιστα να μην λείψουν και οι... επικές στιγμές του παρελθόντος, τότε που κάποιοι τσακώνονταν για το ποιος θα πληρώσει πρώτος. Εγωισμός, φιλότιμο, ζήλεια ή κίνηση εντυπωσιασμού, ό, τι κι αν είναι, οι πιο τυχερές (και τυχεροί) της υπόθεσης, θα καρπωθούν τα καλά της μεγάλης ζήτησης. Για τα μάτια τους -και όχι μόνον- θα γίνει η «σφαγή» των ευρώ.
Από την άλλη πλευρά βέβαια έχουμε γιορτή και δεν της πρέπουν τσιγκουνιές.
Απλά χρειάζεται ένα μέτρο.

Τρίτη 4/3

Πρώτα οι δικοί μας άνθρωποι

Το αστρολογικό καλεντάρι γράφει Ήλιος σε σύνοδο με τον Χείρωνα και κάτω από αυτές τις συνθήκες προτεραιότητα έχουν οι υποθέσεις της οικογένειας, του σπιτιού ή γενικότερα των «δικών μας» ανθρώπων. Κι εδώ είναι μάλλον αναπόφευκτη η συγκινησιακή φόρτιση...
Γεγονός είναι πως μια γνήσια αγκαλιά κι ένα χάδι δεν μετριούνται με το χρήμα. Το ίδιο και οι αξίες, πολλές από τις οποίες έχουν την καταγωγή τους στα βάθη της Ιστορίας. Αν ωστόσο καταφέρουμε να προσδώσουμε στην φροντίδα προς τους «δικούς μας» ανθρώπους και έναν πιο... πρακτικό χαρακτήρα θα έχουμε επιτύχει το τέλειο. Ένα... κτηματάκι, μια κληρονομιά, έστω ένα κειμήλιο θα μπορούσε να κάνει τους δεσμούς αγάπης ακόμη πιο σφικτούς!
Σε μια πιο απλή εκδοχή βέβαια, θα μπορούσαμε να ανανεώσουμε τις προμήθειες μας (ο Χείρωνας... λατρεύει τα κελάρια) αλλά και να «ξεθάψουμε» κάτι (πχ ένα παλιό κρασί), που το φυλάγαμε για μια ειδική περίσταση.
Το μόνο αρνητικό σε όλα αυτά μπορεί να είναι το έντονο συναίσθημα, που ως γνωστόν δεν συνάδει με το συμφέρον. Ας προσέξουμε λοιπόν μήπως τελικά μας «τουμπάρουν» κάποιοι... πονηροί δήθεν αισθηματίες!

Τετάρτη 5/3

Με οδηγό το παρελθόν

Ο Χείρωνας... συνεχίζει το έργο του και η «κρυφή» σύνοδος του με τον Ερμή μπορεί να «ξεθάψει» οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος. Από αυτήν την άποψη θα έχουμε μια καλή ευκαιρία να ξαναδούμε προβλήματα ή προοπτικές, στοχεύοντας είτε στην οριστική επίλυση, είτε στην αξιοποίηση τους. Εδώ συμπεριλαμβάνονται και «ξεχασμένα» αντικείμενα αξίας.
Ακόμη οι απανταχού κυνηγοί της τύχης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες υπάρχει η τάση να επαναλαμβάνονται ακολουθίες αριθμών ή αποτελέσματα.
Όσον αφορά στις αγοραπωλησίες, προηγούνται τα οικιακά είδη και οι αντίκες, ενώ στις λοιπές συναλλαγές «παίζουν» δυνατά οι περιουσιακές ρυθμίσεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved