Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/2 έως 2/3

Σελήνη στους Ιχθύες – Η όαση μέσα στην ξηρασία

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/2 έως 2/3

Ο Φεβρουάριος μας αποχαιρετά και ο Μάρτιος μας υποδέχεται με ένα εξαιρετικό διήμερο, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 28/2 στις 4.53 το απόγευμα.
Πραγματική όαση λοιπόν ξαφνικά μπροστά μας, ενώ καλούμαστε να απολαύσουμε τη δροσιά της και πάνω από όλα να την εκμεταλλευτούμε.

Την 1η/3 στις 1.17 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας κατακλύζει με μια σαγηνευτική ενέργεια, γεμάτη παραστάσεις και απεικονίσεις μιας αχαλίνωτης φαντασίας.
Το βράδυ αυτό προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε πράξη όλα όσα υπάρχουν μέσα μας σαν απωθημένα.
Στις 9.44 το πρωί η αρμονική όψη με τον Δία ανοίγει την ημέρα με διάπλατη διάθεση, που εκτείνεται ευχάριστα τριγύρω μας.
Λίγα μόλις λεπτά αργότερα στις 10.00 το πρωί, η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα φάση της Σελήνης, η οποία αντιπροσωπεύει ένα ευνοϊκότατο ξεκίνημα για όλους, σε οποιονδήποτε τομέα μας απασχολεί.
Στις 1.55 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με ενέργεια, πάθος και δύναμη και ως το βράδυ αισθανόμαστε πληρότητα, ικανοποίηση και δύναμη. Λύσεις σε αδιέξοδα, ακόμα και μικρές απλές χαρές, είναι η υπόσχεση της ημέρας.

Στις 2/3 στις 6.38 το πρωί η αρμονική όψη με τον Κρόνο μας επιτρέπει να ξεδώσουμε στην τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, ενώ η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που ακολουθεί στις 1.03 το μεσημέρι χαρίζει διασκεδαστικές και ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
Στις 5.40 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό, ανατρέποντας το ήρεμο και γαλήνιο σκηνικό, προτρέποντάς μας έστω και απαιτητικά, για πολύ περισσότερες διεκδικήσεις.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ταύροι και Καρκίνοι, βρίσκεστε μπροστά σε προκλήσεις που πρέπει να ανταποκριθείτε. Δώστε στον εαυτό σας τη χαρά ενός νέου ξεκινήματος ότι και αν αυτό αφορά.

Δίδυμοι και Τοξότες κινηθείτε προσεκτικά, λάβετε υπ όψιν όλες τις παραμέτρους και μην διακινδυνεύσετε τίποτα.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αυτό που μετράει είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός και όπου και αν φτάσετε να έχετε να θυμάστε την προσπάθεια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved