Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 11 έως 13/5

Σελήνη στην Παρθένο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 11 έως 13/5



από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο συνεχών προσφορών, εύνοιας και εσωτερικής αναπτέρωσης, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου σήμερα 11/5 στις 16.59 το απόγευμα. Το γήινο τρίγωνο με τον Άρη στις 16:22 μας γεμίζει πρακτικό πνεύμα και μεθοδικότητα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και διεκπεραιώνοντας τους στόχους μας με λογική και σύνεση. Η έλλειψη αυθορμητισμού και πάθους, που σε άλλη περίπτωση θα εξέφραζε αυτή η όψη, ίσως αποδειχθεί σωτήρια για καταστάσεις που απαιτούν ψυχρή αντιμετώπιση, όταν έχουμε εξαντλήσει όλες τις άλλες. Η αυτοπεποίθηση θα είναι σημαντικός σύμμαχος για να απαριθμήσουμε την σπουδαιότητα της ουσίας και να αναλύσουμε λεπτομερώς τα καθέκαστα, χωρίς ανώφελους συναισθηματισμούς. Στις 17:18, η αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα θολώσει τη διαύγεια τονίζοντας το ρομαντισμό και την ευαισθησία λειτουργώντας παραπλανητικά στα βαρυσήμαντα σχέδιά μας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη μεσολάβησή της, παρόλη την απαλλαγμένη από γλυκανάλατες προσθήκες, θέση της Σελήνης.

Από το βράδυ αργά, αρχίζει η επιρροή του τριγώνου με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται στις 4:15 το πρωί της 12/5 και θα επηρεάσει και τις πρωινές ώρες. Επικρατεί μια στάση προσοχής και συγκέντρωσης σαν παίκτης σε σκάκι σε έναν σημαντικό τελικό. Οι κινήσεις μοιάζουν κονσερβοποιημένες, αν και στρέφονται προς πολύ βαθιές αναζητήσεις. Όλη την υπόλοιπη ημέρα θα έχουμε την ευκαιρία να εμβαθύνουμε στα πράγματα και σε όσα μας απασχολούν με ηρεμία και ψυχραιμία, χωρίς την αίσθηση του άκρατου συναισθηματισμού που ξεσηκώνει χτυποκάρδια. Ιδανικό διάστημα για γραφειοκρατικές εργασίες, συναλλαγές με το δημόσιο και αποκατάστασης εκκρεμοτήτων.

Στις 13/5 στις 4:52 το πρωί, η επιρροή του τριγώνου με τον Ήλιο θα συνοδέψει την ημέρα με ευχάριστο τρόπο, αφού θα μας ξεναγήσει σε διάφορες δραστηριότητες από τις οποίες θα αντλήσουμε ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Η ζωτικότητα και η ανθεκτικότητά μας θα είναι αξιοσημείωτες, ενώ θα αποτελούμε πόλο έλξης στις συναναστροφές μας. Μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για τη διεκδίκηση κάποιων ζητημάτων που μας απασχολούν, ακόμα και με άμεσα αποτελέσματα.

Στις 18:56 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού για μία παράσταση, που κάποιοι θα την αποθεώσουν, ενώ κάποιοι άλλοι θα ζητήσουν αποζημίωση.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved